YETKİ DEĞİŞİMİ YAŞANDI

Pozitif Turizm Merkez büroda şirket sahibi Hüseyin Demir, şirket hac ve umre işleri sorumlusu Ahmet Ortakçı, M.Ali Kurt ve diğer görevlilerin eşliğinde yapılan toplantıda önemli kararlar alındı. Alınan kararlarda daha önce şube müdürlüğü yetkisi verilen ve Pozitif Turizm adına gezi ve turlar düzenleyen Hasan Yücekan´ın bu yetkisinin iptal edildiği, 1 Aralık 2017 tarihi itibariyle şirket ile ilişkisinin kalmadığı, adı geçen Yücekan´ın Pozitif Turizm adı altında gezi turları yapmasının mümkün olmadığı, Kırıkkale şube müdürü olarak Ahmet Ortakçı´nın yetkili olduğu açıklandı. Kırıkkale şubesinde Hac Umre İşlerinde yetkili olarak M.Ali Kurt´un yetkili kılındığı bildirildi.

 

SÖMESTRİ UMRE HAZIRLIKLARI

Kırıkkale´de umre faaliyetlerinin tüm hızıyla devam ettiğini belirten Şirket Sahibi Hüseyin Demir “Sömestri tatili turumuz Mart, Nisan, Mayıs aylarında gerçekleşecek. Turlarımızla ilgili kayıtlar devam ediyor. 15 günlük, 21 günlük ve 28 günlük umre turları aktarmasız Ankara-Medine, Ankara-Cidde ve aynı güzergahtan Sudi hava yolları ile uçuşlar direk olup, kutsal mekanda lüks ve yakın mesafe otellerimizle hizmet vermekten mutluluk duyarız. Teminatımız daha önce misafir ettiğimiz umrecilerdir. Fiatlarımız 825 dolardan başlayan ücretlerle kayıtlar devam etmektedir. İlk kafile tarihimiz 18 Ocak 2018 tarihidir. Ayrıca 2018 Mart ayı itibariyle 750 dolardan başlayan fiyatlarla kampanyamız başlamış ve kayıtlar devam etmektedir” diye konuştu.

 

SİZ KARAR VERİN YETER

Kırıkkale’de 14 bin kişi akraba evliliği yaptı Kırıkkale’de 14 bin kişi akraba evliliği yaptı

Kafilelere konusunda tecrübeli hoca ve rehberlerin refakat ettiğine dikkat çeken Pozitif Turizm Kırıkkale Hac ve Umre Yetkilisi M.Ali Kurt, takip eden sömestri umre turları için gerekli bütün hazırlıkların tamamlandığını, şirketimiz Kırıkkale şubesi olarak misafirleri sıcak sohbet ve görüşme için bürolarında ağırlamaktan mutluluk duyacaklarını söyledi. Kurt “Daha önce şirketimizle umre yapmış vatandaşlarımızın memnuniyeti bizlerin azmini ve bu yolda çalışmalarımızın kalitesini daha ileri götürmek azmindeyiz. Pozitif Turizm olarak diyoruz ki, kutsal topraklara gitmeden umreci adayların gideceği yerde konaklayacağı otel ve mekanlarını iyi görün ve tanıyın. Gurup hoca ve rehberleri hakkında bilgi alın. Kutsal mekanda yapılacak umre sayısını öğrenmelerini hatırlatırız. Bu konularda şirket olarak biz hazırız, sizlere sadece karar vermek yeterli” dedi.

Haber Merkezi