EMNİYET MÜDÜRÜ HASAN ONAR´A ZİYARET

Ziyarette ayrıca MHP Merkez İlçe Başkanı İlyas Canöz ile birlikte İl Başkan Yardımcısı Soner Gençer de yer aldı. İlk olarak Emniyet Müdürü Hasan Onar´ı makamında ziyaret eden MHP´liler, daha sonra Emniyet Müdürlüğü bünyesindeki şube müdürlükleri ve birimleri gezdiler. Emniyet personeline görevlerinde başarılar dileyen MHP Milletvekili Seyit Ahmet Göçer, seçimlerin güvenlik içerisinde ve huzurla gerçekleştirileceğinden şüphe etmediklerini dile getirdi.

 

TOPLUMSAL HUZUR VE GÜVEN TESİS EDİLECEK

AK Parti ilçe başkanını tüfekle yaralayan muhtar adayı serbest bırakıldı AK Parti ilçe başkanını tüfekle yaralayan muhtar adayı serbest bırakıldı

Emniyet Müdürlüğü ziyaretinin ardından açıklama yapan İl Başkanı Erdal Baloğlu ise partilerinin seçim beyannamesinde yer alan ‘Terörle Mücadele ve Asayişin Tesisi´ ile ‘Güvenlik Çalışanları´ maddeleri hakkında bilgiler verdi. MHP iktidarında toplumsal huzur ve güvenin tesis edileceğini ifade eden Baloğlu, önleyici kolluk hizmetine ağırlık verileceğini, güvenlik ve istihbarat zaaflarının giderileceğini sözlerine ekledi.

 

POLİS HUZUR İÇERİSİNDE ÇALIŞACAK

Baloğlu, “MHP iktidarında polisimizin üzerindeki ağır yük hafifletilecektir. Asayişsizliklerin önlenmesi amacıyla ‘kent timleri´ oluşturulacak. Polislerin ek göstergesi 3 bin 600´e yükseltilecektir. Emniyet çalışanlarının çalışma şartları ve özlük hakları iyileştirilecektir. Özel güvenlik görevlileri en az 2 bin 100 TL aylık alacaktır. Bunların yanı sıra askeri personelimizin haklarında da iyileştirmeler yapacağız. Astsubayların yükseköğrenimine bağlı intibakları yapılacak, eksik kalan hakları verilecektir. Uzman Jandarmaların özlük hakları iyileştirilecek ve bir yıllık askeri eğitimleri emeklilikten sayılacaktır. Uzman erbaşların mali ve sosyal hakları yeniden düzenlenerek iyileştirilecektir” dedi.