ŞEHİT UMULU İÇİN DUA ETTİ

İlk olarak, 4 Mart tarihinde Bitlis´te meydana gelen helikopter kazasında şehit düşen Astsubay Ömer Umulu´nun ailesini ziyaret eden MHP Kırıkkale Milletvekili Halil Öztürk, burada okunan Kur´an-ı Kerim´in ardından şehit Umulu için dua etti. “Şehit Ömer kardeşimize ve tüm şehitlerimize bir kez daha Yüce Allah´tan rahmet, sizlere ve Yüce Türk Milletine başsağlığı ve sabır dilerim,” diyen MHP´li Öztürk ve eşi, şehidin çocuklarıyla da yakından ilgilendiler.

 

ÖZTÜRK, HEMŞEHRİLERİMİN DERTLERİNİ DİNLEDİ

Buradaki ziyaretin ardından Kırıkkale´nin Karşıyaka, Yuva ve Selim Özer Mahallelerinde dolaşan MHP Kırıkkale Milletvekili Halil Öztürk ve eşi, sokağa çıkma yasağı sebebiyle evlerinin önünde ve bahçelerinde ılık havanın tadını çıkaran vatandaşlara çat kapı misafir olup onların dertlerini dinlediler. Milliyetçi Hareket Partisi Merkez Disiplin Kurulundaki görevinde yeniden seçilmesinden dolayı kendisini tebrik eden hemşehrilerine teşekkür eden Öztürk, vatandaşlardan gelen talep ve sıkıntılarla ilgili danışmanlarına notlar aldırdı. Evlerinin balkonların oturan kimi vatandaşların da ilgi ve sevgisiyle karşılaşan MHP´li Öztürk, gelen bazı talepler için de, hafta sonu olmasına rağmen, ilgili kişileri doğrudan arayarak, hızlı ve yerinde çözümler sundu.

 

HER DAİM HEMŞEHRİLERİMİZİN EMRİNDEYİM

Kırıkkale Belediye Başkan Yardımcılığına Elidemir atandı Kırıkkale Belediye Başkan Yardımcılığına Elidemir atandı

Ziyaretine ilişkin bir açıklama yapan MHP Kırıkkale Milletvekili Av. Halil Öztürk, “Bugün eşimle birlikte Kırıkkale´mizde hemşehrilerimizin halini hatırını sorduk. Sıkıntılarını, taleplerini, dertlerini dinleyip çözüm yolları bulmaya çalıştık. Her daim hemşehrilerimizin emrinde olduğumu, kapılarımın daima onlara açık olduğunu, kendilerine bir telefon kadar yakın olduğumu bir kez daha belirtir, Kırıkkale´min gönlü güzel insanlarına selam ve saygılarımı sunarım. Hepiniz Allah´a emanet olun” diye konuştu. Haber: Kenan Kuzucu