ÖZTÜRK HALKIN SORUNLARINI DİNLİYOR

MHP´li Öztürk, Kırıkkale´de halkın sorunlarını dinledi. TBMM´nden vakit bulduğunda sık sık Kırıkkale´ye gelen MHP´li Öztürk,  çarşı merkezine inerek esnaf ve vatandaşlarla bir araya geldi. Öztürk, her ayın belli günlerinde Kırıkkale merkez ve ilçelerinde halk günleri düzenleyerek, vatandaşla bir araya geldiklerini, onların dertlerini dinlediklerini söyledi.

 

MECLİSİ KIRIKKALE´YE TAŞIYORUZ

Öztürk 'Ankara´ya gelemeyen kardeşlerimizin biz ayağına gidiyoruz. Meclisi Kırıkkale´ye taşıyoruz. Halkımızı bir bir dinliyoruz, elimizden gelen gayreti göstermek adına taleplerini alıyoruz ve ilgili yerlerle görüşüp, taleplerin gereğinin icrasını yapıyoruz.' diyen Öztürk, bu çalışmaların güzel geri dönüşlerini aldıklarını aktardı.

Sevim Ana’dan Kırıkkalegücü futbolcularına tatlılı motivasyon Sevim Ana’dan Kırıkkalegücü futbolcularına tatlılı motivasyon

HALKIN İÇİNDEYİZ
Öztürk, 'Toplumun belli sıkıntı ve dertleri var. Biz de bunları dinleyip, elimizden gelen kısmını çözüyoruz. Fırsat buldukça halkımızın içindeyiz, halkımızla beraberiz. Amacımız vatandaşlarımızın ayağına Meclisi götürüp onların dertlerine derman olmak. Burada önemli olan, halk ile iç içe olmaktır.' diye konuştu.