Eğitim öğretim yılının başlaması ile birlikte devlet okullarında olduğu gibi özel okullarda da heyecan üst seviyede. Kırıkkale´nin Başarılı okulları arasında kurulduğu günden itibaren söz sahibi olan Özgür Koleji Eğitim öğretim dönemini coşkulu bir tören ile açtı.

CHP MİLLETVEKİLİ ÖNAL´DA KATILDI

Kurulduğu günden itibaren dikkatleri üzerine çekmeyi başaran Özgür Kolejinde yeni eğitim öğretim döneminin açılış heyecanı vardı. CHP Kırıkkale Milletvekili Ahmet Önal´ında katıldığı açılış töreninde çocuklar doyasıya eğlendi. Açılışta kısa bir konuşma yapan CHP Kırıkkale Milletvekili Ahmet Önal, “Türkiye Cumhuriyetinin kurucusu Mustafa Kemal Atatürk´ün gösterdiği hedeflere öğrencilerin yetişmesi için çaba göstermek zorundayız. Bütün öğrencilerimize, yeni eğitim öğretim yılı içerisinde başarılar dilerim” ifadesini kullandı.

Işıklar Köyü’nde ‘yağmur duası’ edildi Işıklar Köyü’nde ‘yağmur duası’ edildi

DAHA BAŞARILI SONUÇLAR İÇİN

Özgür Koleji Sahibi Meylin Alkanlı, “ Bizim başarımızın en önemli sırrı “takım oyunu”na önem vermemiz. Bizde bireysel başarı hiçbir zaman başarı olarak kabul edilmez. Bireysel başarıları mutlaka takım ruhuna taşımamız gerekiyor, takım başarısı olacak başarı da hepimizin başarısızlık da hepimizin olacak. Bu kurumda kimse kurumun önüne geçmiyor, öyle bir şansı da yok zaten. Bizler gideriz, yerimize başkaları gelir. Ama Özgür kolejinin ruhu, kimliği, misyonu, vizyonu aynen devam eder. O çizgi hiçbir şekilde bozulmadan  sürer. Biz planlı programlı okul gelişim modelini uygularız. Kendi içimizde öğretmen, öğrenci ve velilerimizle birbirimizi eğiterek ileriye doğru gitmeye çalışırız. Yine bu dönem geçen dönemde olduğu gibi başarılı sonuçları elde etmek için mücadele vereceğiz” dedi.

HABER: EMEL SELCİ