Özel Gazi Koleji´nde uluslararası geçerliliği olan İngilizce dil seviyelerini gösteren Cambridge sertifikaları düzenlenen törenle öğrencilere verildi.

BECERİLERİ ÖLÇÜLDÜ

“Toplam 80 öğrencinin girdiği sınavlarda öğrencilerin okuma –yazma, dinleme ve konuşma becerileri ölçülmüştür” diyen Kurucu Müdürü Mehmet Al, sınav sonucunda öğrencilere uluslararası geçerliliği olan İngilizce dil seviyelerini gösteren Cambridge sertifikaları verildiğini söyledi. Öğrencilere verilen sertifikaların özelliğinden bahseden Okul Kurucu Müdürü Al, “Öğrencilerimizin almış olduğu sertifika; İngilizce seviyesinin uluslararası alanda nerede olduğunu belirler ve uluslararası geçerliliğe sahiptir. AB ülkelerinde dil pasaportu olarak geçer ve öğrendiklerini yabancı dilde  kavrama okuma –yazma, dinleme ve konuşma becerilerini ölçer”

15 KALKANLI CAMBRİDGE SERTİFİKASI

Karakeçili’de Köylere Hizmet Götürme Birliği toplandı Karakeçili’de Köylere Hizmet Götürme Birliği toplandı

Cambridge Esol Young Learners English sınavlarına giren 21 öğrenci yüzde yüz basarı sağlayarak 15 kalkanlı Cambridge Üniversitesi´nin gönderdiği başarı sertifikaları ile birlikte plaket verildi. Özel Gazi Anadolu İlk ve Orta Okulu İngilizce Öğretmenleri “Cambridge Esol Young Learners Test, 7 ile 12 yaşları arasındaki çocukların uluslararası bir standartta İngilizce öğrenmeleri ve onların ilerde girecekleri İngilizce sınavlarına alıştırmak amacıyla hazırlanmış sınavlardır. Cambridge Esol sınavları İngilizce dil yeterliliğini en etkin şekilde ölçme ve değerlendirmenin garantisidir. Öğrencilerimizin İngilizce öğreniminde ulaştıkları seviyeyi belirlemek için son derece yararlı işlevler görmektedir ‘ dediler ve sınav sonucu sertifikalarını almaya hak kazanan öğrencileri tebrik ettiler. Haber: Emel Selci