HER YIL BİR AVRUPA ÜLKESİ

Kardeş Okul ve Kültürel Değişim Projesi ile her yıl bir Avrupa ülkesini ziyarete giden Özel Gazi Anadolu Orta Okulu bu yılda Portekiz´in Bragaşehrinde bulunan ´Agrupamento De EscolasMoure E Riberia Do Nevia´adlı okulun davetlisi olarak Okul Müdürü Mehmet AL, Eğitim Koordinatörü Bayram Aydoğdu,İngilizce Öğretmenleri Meltem Bekler ve Kübra Sofuoğlu ve 16 öğrenci ile birlikte Türkiye´yi temsilen Portekiz´e gitti.

Kayıp Çocuk Polis Tarafından Bulundu Kayıp Çocuk Polis Tarafından Bulundu

AİLELERDE KATILDI

Ailelerinde katıldığı uğurlamada duygulu anlar yaşanırken, Okul Müdürü Mehmet Al yaptığı açıklamada “´Değerli Velilerim okulumuzun yurt dışı proje uygulamalarına bir yenisini daha ekleyerek Portekiz´e gidiyoruz. ´Kardeş Okul ve Kültürel Değişim´ projesi kapsamında, Portekiz´in eğitim sistemi hakkında incelemelerde bulunacağız. Aynı zamanda öğrencilerimiz Portekizli öğrencilerle kendi aralarında arkadaşlık kurarak kültürel değişim gerçekleştirileceklerdir. Portekiz´in Braga, Porto, Lizbon, Aveiro, Fatima şehirlerini de gezeceklerdir. Amacımız öğrencilerimizi farklı ülkelere götürerek dünyayı tanımalarını, farklı kültürleri tanımaları, yeni arkadaşlıklar kurmayı ve eğitim sistemlerini incelemelerini sağlamaktır” ifadesini kullandı.

ZİYARETLERDE BULUNULDU

Kırıkkale heyeti ´Agrupamento De EscolasMoure E Riberia Do Nevia´ adlı okulu ziyaret ederek Okul Müdürü Armanda dosSantosMachado´dan Portekiz eğitim sistemi hakkında bilgiler alındı. Kırıkkale heyeti, okulun öğretmenleri ile tanışarak okulu gezdi. Okul Müdürü Al, kurum adına MrMachado´ya bir plaket takdim ederek misafirperverlikleri için teşekkürlerini iletti. HABER MERKEZİ