Türk Eğitim Sen Şube Başkanı Yücel Karabacak  yaptığı basın açıklamasında  saldırıda hayatını kaybeden vatandaşlara Allah´tan rahmet dilerken yakınlarına ve Türk milletine sabırlar dilerken, yaralılara da acil şifalar temenni etti. Şube Başkanı Karabacak yaşadığımız coğrafyada oynanan oyunlar, yürütülen politikaların ne yazık ki medeniyetin beşiği olarak kabul edilen bu coğrafyayı tam anlamıyla bir kan gölüne dönüştürdüğünü belirtti. 

İlköğretim ve Ortaöğretim Kurumları Bursluluk Sınavı yapıldı İlköğretim ve Ortaöğretim Kurumları Bursluluk Sınavı yapıldı

MİLLETÇE KARŞI KOYMALIYIZ

Türk Eğitim Sen Şube Başkanı Yücel Karabacak “Küresel güçlerin tezgahlarıyla komşu devletler birbirine düşürülmüş, İslam  dünyası göz yaşlarına mahkum edilmiştir. Peygamberler şehri olarak bilinen, barış ve hoşgörünün adresi olan Şanlıurfa´da böylesine hain bir saldırının yapılması elbette milletçe hepimizi yaralamıştır.Türk milletinin birlik, beraberlik ve huzurunu bozmak isteyen bu tür olaylara karşı milletçe karşı koymalı ve dün olduğu gibi, bugün ve yarında bu oyunları hep birlikte bozmalıdır. Allah bu ülkenin huzurunu bozmak isteyenlere fırsat vermesin” ifadesini kullandı.