DENETİMLER ARTTI

Kırıkkaleli öğrencilerden ilginç icat! Kırıkkaleli öğrencilerden ilginç icat!

Milli Eğitim Bakanlığının talimatları ile belirlenen takvim doğrultusunda önümüzdeki günlerde yüz yüze eğitime başlanılması durumunda okullardaki denetim ve incelemeler daha da artırılmış durumda. İl Milli Eğitim Müdürü Yusuf Tüfekçi ve beraberinde İlçe Milli Eğitim Müdürü Hasan Kökrek, ilçede bulunan anaokulu, ilk, orta ve lise okullarını ziyaret ederek denetim ve incelemelerde bulundu.
Milli Eğitim Müdürü Yusuf Tüfekçi denetim sonrası yaptığı açıklamada, “Okullarımızı ister uzaktan, ister yüz yüze eğitim döneminde olsun her zaman eğitim öğretime hazır hale getirmiş durumdayız”

 

BAHANEMİZ OLAMAZ

“Bugün de arkadaşlarımızla birlikte ilçemizdeki okullarımızı ziyaret etmiş olduk. Ziyaret ettiğimiz okullardaki idareci arkadaşlarımızı eksiklikler konusunda daha duyarlı ve hassas olmalarını istiyoruz. Eğitimdeki en küçük bir olumsuzluğa bahanemiz olamaz. Öğrencilerimiz bizlerden güzel hizmetler bekliyor. Onlar için yerine getirmemiz gerekenleri fazlasıyla yapmamız ve üstlendiğimiz sorumluluğu mutlaka yerine getirmemiz gerekiyor.” dedi.

 

SOSYAL ALANLAR BİR BİR KONTROL EDİLDİ

Denetim ve inceleme yapılan okullarda koronavirüs tedbirleri kapsamında başta salgın kuralları, derslikler, spor alanları, çevre düzenlemeleri, koridorlar, öğretmenler odası, okul yöneticilerinin odaları ile daha birçok sosyal alanlar bir bir kontrol edildi. Haber: Kenan Kuzucu