ARSLANŞAHİN ANASINIFLARINI ZİYARET ETTİ

2021-2022 eğitim ve öğretim yılının başlamasıyla birlikte Kaymakam Vekili Mustafa Arslanşahin, Karakeçili ilköğretim okulu ve anasınıflarını ziyaret etti.  Kaymakam Arslanşahin yeni eğitim öğretim yılının hayırlı olmasını temenni ederek öğrencilere başarılar diledi. Ardından öğrencilere çam fidanı dağıtıldı. Arslanşahin, “Kurallara uyarak inşallah güzel bir eğitim ve öğretim dönemi geçiririz”

 

ÖĞRENCİLERİMİZİ KARŞILADIK

 “Sevgili öğrencilerimiz, çok değerli velilerimiz ve saygıdeğer öğretmenlerimiz; Uzun bir aradan sonra tam zamanlı eğitime geçmenin heyecanını ve mutluluğunu bir arada yaşıyoruz. Yüz yüze eğitime tamamen başlamasının öğrencilerimiz için okullarımızda tüm hazırlıklarımızı tamamladık ve yüz yüze eğitim ile okula başlayacak olan öğrencilerimizi heyecanla okullarında karşıladık” dedi.

Kırıkkale İŞKUR, piyasa araştırması için sahaya indi Kırıkkale İŞKUR, piyasa araştırması için sahaya indi

 

HEDEFLERİMİZE ULAŞTIRACAK OLAN BİR EĞİTİM YUVASIDIR

İnsan hayatında aileden sonra en önemli basamak olan okul; bireyi hayata hazırlayan, gelişme ve çağdaşlaşma çabalarını başarıya ulaştıran, eğitim imkanlarını sistemli bir şekilde sunan ve geleceğe ilişkin hedeflerimize ulaştıracak olan bir eğitim yuvasıdır. Çocuklarımızı ne kadar iyi yetiştirirsek, onlara ne kadar çok imkan sunarsak ülkemizin yarınları da o kadar parlak olacaktır. Bu vesileyle, 2021-2022 eğitim öğretim yılında öğrencilerimize ve tüm eğitim camiamıza başarılar diliyor, yeni eğitim-öğretim yılının hayırlara vesile olmasını temenni ediyorum' dedi. Haber: Ersin Atasayar