TELAFİ EĞİTİMLERİ YAPACAĞIZ

Öğrenciler, Kırıkkale’yi Yunanistan’da tanıttı Öğrenciler, Kırıkkale’yi Yunanistan’da tanıttı

“Telafide Ben de Varım”  projesine katkı sağlamak için İl Milli Eğitim Müdürlüğü tarafından İl Müdürlükleriyle işbirliği protokolleri imzalandı. Protokol töreninde bir konuşma yapan Milli Eğitim Müdürü Yusuf Tüfekçi,  “Bakanlığımızın başlattığı Telafide Ben de Varım projesiyle çocuklarımıza 5 Temmuz- 31 Ağustos arasında okullarımızda açılacak faaliyetlerle akademik, sportif, sosyal ve kültürel alanlarda telafi eğitimler yapacağız”

 

2 BİN 365 FAALİYET PLANLADIK

“Okullarımızda akademik derslerin yanı sıra, Cami etkinlikleri, İl Halk Kütüphanesinde çocuklara yönelik etkinlikler ve oyunlar, Sulu Mağara, Ören Yerleri, Rahmi Pehlivanlı Müzesinin ziyaret edilmesi, basketbol, voleybol, hentbol, bocce, yüzme gibi sportif etkinlikler, çocuk trafik eğitim parkı ziyaretleri,  Oba köy tarım akademisi, Çeşnigir Kalyonu gezileri gibi birçok etkinlik için okul öncesinden 12. Sınıf öğrencilerimize kadar tüm öğrencilerimizin katılabileceği 2 bin 365 faaliyet planladık”

 

ELİMİZDEN GELENİN EN İYİSİNİ YAPACAĞIZ

“Bütün bu faaliyetleri gerçekleştirmemizde bize desteğini esirgemeyen Belediyelerimize, Emniyet, Tarım, Kültür, Gençlik Spor İl Müdürlüklerimize ve Müftülüğümüze çok teşekkür ediyorum. Telafi programları okullar açıldığında 2021-2022 Eğitim Öğretim yılı içerisinde de devam edecek ve çocuklarımız için her zaman elimizden gelenin en iyisini yapmaya devam edeceğiz” dedi. Haber: Çağlar Atmaca