Kırıkkalegücü, yarın kritik maça çıkacak! Kırıkkalegücü, yarın kritik maça çıkacak!


Öğrenciler gazilerin anılarını dinledi

 

Kırıkkale Sınav Koleji öğrencileri 19 Eylül Gaziler Günü dolayısıyla gazileri ziyaret etti. Gaziler ile tek tek sohbet eden öğrenciler, gazilerin anılarını dinledi.

 

BİZ YİNE HAZIRIZ

Kırıkkale Sınav Koleji öğrencileri ve öğretmenleri hafta münasebetiyle Türkiye Harp Malulü Gaziler, Şehit, Dul ve Yetimleri Derneği Kırıkkale Şubesi´ni ziyaret etti. Dernek Başkanı Rıfat Öcal tarafından karşılanan öğrenciler, gaziler ile tek tek sohbet ettiler. Gaziler ise anılarını anlatarak, devlete sadık olunması gerektiğini, ülkemiz için bir daha askere gitmeye hazır olduklarını belirttiler.

 

BU MERTEBE BAMBAŞKA

Dernek Başkanı Öcal,  insanoğlunun her makama gelebileceğini ancak şehitlik ve gazilik mertebelerinin bambaşka olduğunu vurguladı. Öğrenciler ise  bu güzel günde gazilerle bir araya gelmekten mutluluk duyduğunu belirterek, kendilerine minnet duyduğunu söyledi.

 

VATANIN HER KARIŞINDA

ŞEHİTLERİMİZİN KANLARI VAR

Sınav Koleji Kurucu Müdürü Lütfi Ağırman ise vatanın her karışında şehitlerin kanlarının olduğunu söyleyerek, “19 Eylül Gaziler Günü´nde gazilerimizi yalnız bırakmak istemedik. Bu sebeple öğrencilerimizle gazilerimizi ziyaret edip güzel anılarını dinleme fırsatı bulduk. Biz Sınav Koleji olarak 19 Eylül Gaziler Günü´nü kutlarız” dedi. Resim Öğretmeni Gamze Nur Sazak gazilere çiçek takdim etti. Haber: Kenan KUZUCU