GEZİLER DÜZENLENECEK

Kırıkkale İl Milli Eğitim Müdürlüğü tarafından yapılan açıklamada şu ifadelere yer verildi; “Hazırlanan '18-22 Kasım 2019 Ara Tatil Etkinlik Programı' ile hafta boyunca öğrenci ve velilerimiz, Kültürel Miras/Gezi, Atölye Faaliyetleri, Mesire Alanları, Spor Faaliyetleri, Sosyal Sorumluluk ve günlük faaliyetlerde bulunabilirler. Bu kapsamda, Keskin Sulu Mağara, Keskin Çeşnigir Köprüsü,  Keskin Taş Mektep,  Kırıkkale Şehitliği, Eğitim Müzesi, Nur Camii, İl Halk Kütüphanesi öğrenci ve velilerimiz tarafından ziyaret edilebilecektir. Bilim ve Sanat Merkezinde robotik kodlama, okullarımızda kurulan Tasarım Beceri Atölyeleri, Keskin Halk Eğitim Merkezine bağlı seramik atölyesi öğrenci ve velilerinin ziyaretine açık olacaktır”

 

Karakeçili’de kaymakamlık koltuğu çocuklara emanet Karakeçili’de kaymakamlık koltuğu çocuklara emanet

OYUNLARINI OYNAYABİLECEKLER

“Kent Ormanı, Celal Bayar Parkı kent içi ve çevresindeki yeşil alanları tanıyarak kullanmasının ve korunmasının önemini kavrayacak, Çocuk Trafik Eğitim Parkı trafik kurallarının kavratılması amacıyla öğrencilerimiz ve velileriyle gezilebilecektir. Öğrencilerimiz İl Gençlik ve Spor Müdürlüğüne bağlı salonlarda basketbol, voleybol, hentbol, bocce oyunlarını oynayabilecek, Hayvan Barınağındaki Sokak hayvanlarını öğrenciler aileleriyle görüp, besleyebileceklerdir. KOP Öğrenme Merkezinde Müzik, Resim, Spor, Drama ve Folklor gibi bilgi görgü ve yeteneklerini geliştirebilir, aileleriyle birlikte ziyaret edebileceklerdir”

 

25 KASIM´DA DERS BAŞI

“Öğretmenlerinizde bu arada hem eğitim öğretime hazırlanırken hem de birçok faaliyetin içerisinde olacaklar. Öğretmenlerimizin katılabileceği faaliyetler; Kırıkkale Lisesinde Okullar Arası öğretmenler Voleybol karşılaşması -Bahşili Celal Bayar Parkında Öğretmenlerle oryantirik etkinliği, Milli Eğitim Müdürlüğü KOP Merkezi Salonunda Öğretmenlerimiz tarafından konser ve müzik dinletisi, İl Kültür ve Turizm Müdürlüğü sergi salonunda öğretmenlerin eserlerinden oluşan Resim ve Fotoğraf Sergisi, Milli Eğitim Müdürlüğü KOP Merkezi Salonunda Emekli öğretmenlerle söyleşi öğretmenlerimizin katılabileceği faaliyetler. Ayrıca 22 Kasım Cuma günü İl Kültür ve Turizm Müdürlüğü Salonunda öğretmenler tarafından hazırlanan tiyatro gösterisi sergilenecek öğretmenlerimizi buraya da katılabilirler” denildi.