. lLig 4. Gurupta mücadele eden temsilcimiz Kırıkkale Büyük Anadolu Spor ligin güçlü ekiplerinder Bursa Yıldırım Spor´a mağlup oldu. Kıran kırana geçen mücadelede Şimşekler iki sefer öne geçtiğimiz maçta, mağlup oldu. Ligin en formda iki takımının mücadelesinde Şimşekler galibiyet için her şeyi yapsada Hakem hatalarının mağduru oldu. Son 5 maçta mağlubiyet yüzü görmeyen temsilcimiz Gürçar döneminde ilk mağlubiyetini alsa da verdiği mücadele ile takdir topladı.

İLK YARIDA EŞİTLİK BOZULMADI

3. Lig 4. grupta mücadele eden Kırıkkale Büyük Anadoluspor, Başpınar Stadyumunda Bursa Yıldırımspor ile karşı karşıya geldi. Maçın henüz ikinci dakikasında Aykut Çift ile öne geçen şimşekler, 27. dakikada rakip takımın eşitlik golünü Hüseyin Çelik ile ağlarında gördü. İlk yarının bitiminde başka gol sesi çıkmazken, iki takıma devre arasına eşitlikle gitti. İkinci yarıya hızlı başlayan şimşekler, 51´inci dakikada Mehmet İncesu ile öne geçen golü buldu. (2-1)

Türk Metal’in rakibi sahaya çıkmadı! Türk Metal hükmen kazandı! Türk Metal’in rakibi sahaya çıkmadı! Türk Metal hükmen kazandı!

SON DAKİKALARA DOĞRU YIKILDIK

Kırmızı lacivertlilerin gol sevincen 15 dakika sonra sahneye çıkan rakip takım futbolcusu Doğacan Diker, kendisinin ilk takımının ise beraberlik golünü attı. (2-2) İki takımda eşitliği bozmak için gereken mücadeleyi sahada sergiledi. Karşılaşmanın bitmesine yakın 84. dakikada Hüseyin Çelik kendisinin ikinci, takımının ise galibiyet golünü getiren isim oldu. Bu skorla Bursa Yıldırım spor, şimşekleri sahasında eli boş bıraktı. (2-3)

 

TERTEMİZ GOLÜMÜZÜ YEDİLER

İŞTE VERİLMEYEN GOLÜMÜZ!