1000 BAŞLIK KAPASİTE

Uzun bir süredir mandıra projesi üzerinde çalışmalar yapan MÜSİAD Kırıkkale Şubesi, hazırlık aşaması tamamlanan projeyi hayata geçiriyor. Kırıkkale´de 1000 başlık besi ve damızlık hayvan yetiştirme projesi üzerinde çalışan MÜSİAD Şube yönetimi, şube üyelerinin katılımı ile faaliyete geçireceği mandıra için sona yaklaştı. Milletvekili Abdullah Öztürk, Belediye Başkanı Mehmet Saygılı ve tarım il Müdürü Sırrı Yılmaz ile bir araya gelen şube üyeleri, Köprüköy mevkiinde faaliyete geçirilecek olan mandıra için fikir alışverişi yapıldı. Toplantıda hem Kırıkkale´ye hem de ülke ekonomisine katkı sağlayacak olan projenin çok yakın bir tarihte faaliyete geçirileceği ifade edildi.

 

MEMNUN EDİCİ

Tarım İl Müdürlüğü olarak projeye gereken bütün desteği vermeye hazır olduklarını ifade eden Tarım il Müdürü Sırrı Yılmaz, İş adamlarının bir araya gelerek böyle bir projeye imza atmalarının son derece memnun edici olduğunu ifade etti. Yılmaz, mandıranın şehrin ekonomisine ve et ihtiyacına büyük katkı sağlayacağına inandığını ifade etti. Faaliyete geçecek olan mandıranın MÜSİAD, çatısı altında bir araya gelen iş adamlarının şehrimize üretim ve katma değer sağlamak adına çalışmalar yaptıklarının bir kanıtı olduğunu dile getiren Milletvekili Abdullah Öztürk, projenin hem Kırıkkale´nin hem de çevre şehirlerin et ihtiyacını karşılayabilecek bir proje olduğunu ifade etti.

12 yaşındaki ressamdan şehit babası anısına resim sergisi 12 yaşındaki ressamdan şehit babası anısına resim sergisi

 

YENİ PROJELER GELECEK

Şube yönetimi olarak göreve geldikleri günden bu yana şehre üretim ve katma değer sağlayabilmek için proje çalışmaları yaptıklarını ifade eden MÜSİAD Kırıkkale Şube Başkanı Mustafa Kaplan “Çok yakın bir tarihte şube üyelerimizin tamamının katılımlarıyla faaliyete geçecek olan mandıra projemiz 1000 başlık besi ve damızlık hayvan kapasiteli olacak. Köprüköy mevkiinde hayata geçecek olan projemiz ile hedefimiz şehrimizin et ihtiyacına cevap verebilmekle birlikte civar şehirlerimizin et ihtiyacını karşılayabilmek” dedi. Kaplan, proje için Milletvekili Abdullah Öztürk, Belediye Başkanı Mehmet Saygılı ve tarım İl Müdürünün büyük destek verdiğini ve kendilerine teşekkür ettiğini dile getirdi.