Enerji Bir Sen Kırıkkale Şube Başkanı Mikail Başer, kamu çalışanlarına verilen her hakkı ve sağlık çalışanlarının yıpranma hakkı almasını olumlu bulduğunu ve takdirle karşıladığını belirtti.

 

Kırıkkale Demir Çelik Fabrikası personel alacak Kırıkkale Demir Çelik Fabrikası personel alacak

GÜVENLİK GÖREVLİLERİNE YIPRANMA VERİLMELİ

Kırıkkale Şube Başkanı Başer, Makine Kimya Endüstri Kurumu (MKEK) personellerinin maruz kaldığı parlayıcı, patlayıcı ve yanıcı tehlikeler için fiili hizmet zammı ve üç vardiya usulü, her türlü zor şartlarda, her türlü tehlikeyi göze alarak özveri ile görev yapan koruma ve güvenlik görevlilerine de  yıpranma verilmesinin artık zorunluluk arz ettiğini dile getirdi.

 

HER PLATFORMDA GÜNDEME TAŞIYACAĞIM

“Ayrıca 3600 ek göstergenin bütün memurları kapsayacak şekilde düzenlemesi hususlarında;
Memur ile koruma ve güvenlik görevlileri personellerimiz hükümetten ve Memur Sen´den bu konunun çözümü için çok ciddi bir çalışma beklemektedir. Bende bir Şube Başkanı olarak bu sorun çözülünceye kadar, bu konuyu her platformda gündeme taşımaya devam edeceğim” dedi.

 

BAŞKAN BAŞER GENEL BAŞKAN İLE GÖRÜŞTÜ

Son olarak Başkan Başer MKE´nin sorunları için genel merkeze geçerek Genel Başkan Ali Yalçın ile bir araya geldi. Bir süre Genel Başkan Yalçın ile görüşen Başkan Başer, MKE çalışanlarının istek ve taleplerini iletip, destek istedi. Haber: Kenan KUZUCU