Milli Eğitim Bakanlığı Müsteşar Yardımcısı Muhterem Kurt ve Yenilik ve Eğitim Teknolojileri Genel Müdürlüğü İdari ve Mali İşler Daire Başkanı Zafer Tekin'in ziyaretlerinde kendilerine İl Milli Eğitim Müdürü İsmail Çetin ve Milli Eğitim Müdür Yardımcıları ile Şube Müdürleri eşlik etti. Kurt ve Tekin ilk olarak Kırıkkale Üniversitesi Rektörlüğüne ziyarette ettiler. Daha sonra sırasıyla Merkez İmam Hatip Orta Okulu ve Fen Lisesi Öğretmen ve öğrencileri ile buluşan Kurt ve Tekin burada Okul Müdürü Nusret Kılıç'tan bilgi alan heyet daha sonra öğrencilerle sınıfta bir araya gelerek sohbet ettiler. Kurt ve Tekin daha sonra inşaat çalışması devam eden bazı okullarda da incelemelerde bulundular.Kırıkkale Valisi Ali Kolat'ı da makamlarında ziyarete eden heyet bakanlık olarak yaptıkları çalışmalar hakkında bilgi verdiler.

İlköğretim ve Ortaöğretim Kurumları Bursluluk Sınavı yapıldı İlköğretim ve Ortaöğretim Kurumları Bursluluk Sınavı yapıldı

Şiddetli ihtiyaçlarımızı aktardık

Ziyaret sırasında heyete bilgi veren Milli Eğitim Müdürü İsmail Çetin, 'Kırıkkale' de şiddetle ihtiyaç duyulan konuları Sayın Müsteşar Yardımcımıza aktardık. Sağolsunlar dikkatle not ettiler. Önemli ve verimli bir ziyaret olduğunu düşünüyoruz. Kendileri de bu ziyaretten memnun kaldıklarını ifade ettiler' dedi.