HALKIN VE ESNAFIN YANINDAYIZ

İYİ Parti Kırıkkale İl Teşkilatı mahalle ve köy ziyaretlerini sürdürüyor. İYİ Parti heyeti son olarak Çerikli Beldesi ve Sulakyurt ilçesinde vatandaşlarla bir araya geldiler. Kırıkkale´de esnafın ve halkın sorunlarını dinlediklerini ve çözümleri adına sıkı bir şekilde çalıştıklarını aktaran İl Başkanı Bülent Şükrü Altınışık, “Belde ve ilçelerimizde gerçekleştirmiş olduğumuz ziyaretlerde esnaflar pandemi süreci boyunca devletten yeterli bir destek göremediklerini belirttiler”

 

ESNAF SATTIĞI MALI YERİNE KOYAMIYOR

İYİ Partili Altınışık, “Esnaf kefalet kredilerinde öteleme ve erteleme yapılmış olmasına rağmen ekonomik süreçler nedeniyle borç üstüne binmiş esnafın ödeyecek gücünün artık kalmadığını, yeterli destek alınmadığından dolayı kullanılan krediler nedeniyle artık bir çıkmaza giren esnafın dilinden ' sattığım malı yerine koyamıyorum ‘cümlelerine şahit olduk´ ifadelerini kullandı. Tarımda girdi maliyetlerinin yükseldiğine değinen İl Başkanı Altınışık, çiftçinin zor günler geçirdiğini söyledi.

Sungur’dan Kırıkkalegücü maçına davet Sungur’dan Kırıkkalegücü maçına davet

 

HALKIN YANINA SEÇİMDEN SEÇİME GİTMEYECEĞİZ

Kırıkkale´de esnafın ve halkın sorunlarına ilişkin çözümler üzerinde çalıştıklarını söyleyen İl Başkanı Altınışık, “Partimizin iktidarında, gerek şehrimizin gerekse ülkemizin her bir sorununu gidermek için üzerimize düşeni yapacağız. Vatandaşını sadece seçim günlerinde oy olarak gören siyasetçilere inat seçim olmayan zamanlarda milletinin ayağına gidip, dertlerini dinleyip sorunlarını duyurmasına yardımcı olmak için çalışmaktayız”

 

SEN YETER Kİ SANDIĞI GETİR
“Bizler de Genel Başkanımızın temsilcileri olarak bulunduğumuz bölgede şehrimiz insanıyla daha sıcak temas kurmak, dertlerini ve sıkıntılarını dinlemek için ziyaretlere devam edeceğiz. Sivil toplum kuruluşları, köy ve esnaf ziyaretleri gerçekleştireceğiz. Gittiğimiz her yerde de sen yeter ki sandığı getir. Biz sabırsızlıkla sandığı bekliyoruz diyorlar” diye konuştu. Haber: Kenan Kuzucu