Dün gece CNN Türk´te Ahmet Hakan´ın sunduğu Tarafsız Bölge programına katılan İYİ Parti Sözcüsü İstanbul Milletveli Yavuz Ağıralioğlu, Millet İttifakının geleceği hakkında net açıklamalar yaptı. CHP´nin HDP´ye karşı tutumundan rahatsızlığını dile getiren Ağıralioğlu, ''Genel Başkanımız da söyledi. ´Eğer CHP kurumsal olarak ben HDP ile devam edeceğim´ derse biz yokuz dedi.' ifadelerini kullandı.

Bu sözler geceye bomba gibi düşerken, İYİ Partinin kurulacak yeni  partilerle bir ittifak yapıp Merkez Sağ oluşturabileceği yorumlarına neden oldu. 

Karakeçili Belediye Başkanı Özçelik mazbatasını aldı Karakeçili Belediye Başkanı Özçelik mazbatasını aldı

YAVUZ AĞIRALİOĞLU KİMDİR?

1 Şubat 1972´de Trabzon Çaykara Eğridere köyünde doğan ve ilk, orta, lise öğrenimini Yozgat Sorgun´da tamamlayan Yavuz Ağıralioğlu, Ankara Üniversitesi Siyasal Bilgiler Fakültesi Uluslararası İlişkiler Bölümü mezunudur.

1995 – 1997 yılları arasında, Nizâm-ı Âlem Ocakları Genel Başkanlığı yapmıştır. Bu dönemden sonra, aktif olarak siyasî faaliyetlerine devam eden Yavuz Ağıralioğlu, 2002 seçimlerinde Trabzon´dan milletvekili adayı olmuş ve akabinde, Temmuz 2003´te yapılan kurultayda, Büyük Birlik Partisi MKYK üyeliğine seçilerek, kongre sonrası Genel Başkan Yardımcısı olarak görev yapmıştır.

Yavuz Ağıralioğlu, babası Mustafa Ağıralioğlu gibi öğretmen olan, Bilge Ağıralioğlu ile evlidir ve Ağahan Giray, Fatma Ahsen, Elif Rüveyda isminde 3 çocuk babasıdır.

İYİ Parti Kurucuları arasında yer alan Ağıralioğlu halen İstanbul Milletvekili ve İYİ Parti Sözcüsüdür.