Sevim Ana’dan Kırıkkalegücü futbolcularına tatlılı motivasyon Sevim Ana’dan Kırıkkalegücü futbolcularına tatlılı motivasyon


TÜRKİYE DÖRT BİR YANINDAN SALDIRI ALTINDA

Açıklamasında Türkiye´nin dört bir yanından saldırı altında olduğunu belirten Öztürk; “Bakıldığında; Suriye´de ele geçirilen DEAŞ´lı teröristleri ülkelerine gönderme kararlılığımız karşısında AB ülkelerinin Türkiye düşmanlığı daha da artmıştır. AB ülkeleri adeta ne yapacağını şaşırmış, kendi vatandaşlarını DEAŞ´lı diye ülkesine kabul etmezken, Türkiye´nin Suriye´de DEAŞ´la mücadelesini karalamaya çalışmaktadırlar. AB´nin bir kez daha iki yüzlülüğü ortaya çıkmıştır.

 

YER ALTI ZENGİNLİĞİ ARAMAYA DEVAM EDECEKTİR

Diğer yandan Türkiye NATO üyesi olmasına rağmen, Barış Pınarı Harekatı´nda NATO ülkeleri tarafından yalnız bırakıldığı yetmiyormuş gibi, bir de bu ülkelerin haksız, mesnetsiz, gerçek olmayan eleştirilerine hak ettikleri cevapları vermektedir. Türkiye´yi akıllarınca köşeye sıkıştırabileceklerini zannedenler, bu kez Doğu Akdeniz´deki haklarımızı sorgulamaya kalkışsalar da, Doğu Akdeniz´de hezimet yaşamaya devam edeceklerdir. Türkiye Doğu Akdeniz´de, Kıbrıs´ta hakkı olan doğalgaz ve yer altı zenginliği aramaya devam edecektir.

 

TÜRKİYE´NİN ELİNİ ZAYIF DÜŞÜRMEYE ÇALIŞMAKTADIRLAR

İçeride ise; muhalefet yapacağım düşüncesiyle hareket edenler, ağız birliği yaparcasına, Sayın Cumhurbaşkanı´nın ABD ziyaretini eleştirmekte, Türkiye´nin elini zayıf düşürmeye çalışmaktadırlar. Ülkesine sahip çıkamayan, çıkarlarını koruyamayan siyasi partiler, elbette mum gibi erimeye mahkûmdurlar.” diyerek, ana muhalefetin bir gün olsun Türkiye´ye sahip çıkan, Türkiye´yi yabancı organizasyonlara karşı şikayet değil, koruyup kollayan tutumu görülmemiştir dedi.

 

TÜRKİYE KENETLENDİKÇE DIŞ GÜÇLER KÖPÜRÜYOR

MHP´li Öztürk Türkiye´nin güçlü duruşunun diplomaside elini güçlendireceğini savunarak; “Genel Başkanımız Sayın Devlet Bahçeli güçlü bir açıklama yaparak, Milliyetçi Hareket Partisi olarak Cumhurbaşkanımıza ABD ziyareti öncesi her türlü desteği verdiğimizi belirterek, ziyarette alınacak sonuçlar karşısında Türkiye´nin tek yürek olduğunu belirtmiştir. Bu bakımdan gün; Türkiye için devletimizi büyük bir vakurla temsil eden Cumhurbaşkanımızla beraber olma, etrafında kenetlenme günüdür. Güçlü Türkiye´nin ardında bu kutlu beraberlik olacaktır. Bu güçlü destek; beraberinde azim ve kararlılığı getirmiş, ziyaretin olumlu yansımaları görülmeye başlanmıştır” dedi. Haber: Emel Selci