Seçim çalışmaları kapsamında Kırıkkaleliler ile her gün bir araya gelen Milliyetçi Hareket Partisi (MHP) Kırıkkale Milletvekili adayları Seyit Ahmet Göçer, Tacettin Silsüpür ve Abdullah Pekgöz vekil olmaları durumunda neler yapacaklarını ve projelerini Kırıkkalelilere anlatmaya devam ediyor. Hemen hemen her gün bir mahalleyi ziyaret eden ve esnaflar başta olmak üzere bütün vatandaşları ziyaret eden MHP Adayları, vatandaşlardan büyük ilgi görüyor.

 

ÇALIŞMALARIMIZ VAR

Vatandaşın gösterdikleri ilgiden memnun olduklarını belirten adaylar, ülkenin son günlerde yaşadığı terör olayları başta olmak üzere birçok konuda vatandaşı bilgilendirmeye çalıştıklarını söylediler. AK Parti hükümeti dönelinde Kırıkkale´ye bir çivi bile çakılmadığını söyleyen adaylar, Kırıkkale´de istihdam konusunda da çalışmalarının olduğunu, işsizliğin bitmesi için projelerinin olduklarını ve bu projeler hakkında vatandaşlara bilgiler verdiklerini ifade ettiler.

AK Parti MKYK toplantısı başladı AK Parti MKYK toplantısı başladı

 

GÖÇER SEÇİM BÜROSUNU AÇTI

 

 Bu arada MHP Milletvekili Seyit Ahmet Göçer 7 Haziran seçimlerinde kullandığı seçim bürosunu tekrar hizmete açtığının sosyal medya hesabından duyurdu.Göçer tüm vatandaşları seçim bürosuna çay içmeye davet etti.