Bugün, 28 Mart 2024 Perşembe
GÜNCEL 18.02.2019 15:22:17
MHP´den Hacılar´a ilçe sözü

MHP´den Hacılar´a ilçe sözü

Milliyetçi Hareket Partisi (MHP) Kırıkkale Milletvekili Halil Öztürk ilçe olmak isteyen Hacılar halkına söz vererek en kısa sürede kanun teklifi vereceklerini söyledi.

 


Milliyetçi Hareket Partisi (MHP) Kırıkkale Milletvekili Halil Öztürk ilçe olmak isteyen Hacılar halkına söz vererek en kısa sürede kanun teklifi vereceklerini söyledi.

 

KOYUNCU GELECEK HACILAR GÜLECEK

Kırıkkale´nin Hacılar Belediye Başkan Adayı Mehmet Koyuncu için beldede kadın ve erkelerden oluşan yoğun bir katılımla yürüyüş düzenlendi. Yürüyüşe katılan kalabalık tarafından “Koyuncu gelecek Hacılar gülecek, dik dur eğilme, Hacılar seninle. Başkan Koyuncu” sloganları atıldı. Yürüyüşe katılan vatandaşlar ve partililer, daha sonra Cumhuriyet Meydanı´ndaki miting alanında bir araya geldi. Cumhuriyet Meydan´ında düzenlenen mitingde konuşan MHP Kırıkkale Milletvekili Halil Öztürk, coşkulu Hacılar halkının kendilerine büyük destek verdiklerini söyledi.

 

HACILAR´A HİZMET İÇİN

Belediye Başkan Adayı Mehmet Koyuncu´yu Hacılar´a hizmet etmek için hep birlikte destek verilmesi gerektiğine değinen Öztürk, amaçlarının hizmetleri yarıştırmak olduğunu belirtti. Hacılar halkı tarafından beldelerinin ilçe olması yönündeki taleplerinin olduğunu aktaran Öztürk, “Hacılar´ın ilçe yapılması konusunda benden yardım istediler. Bu konuyu hem İçişleri Bakanına, hem Genel Başkanımız Devlet Bahçeli´ye iletmek için sizlere söz veriyorum. Ayrıca Hacılar´ın ilçe olması konusunda en kısa zamanda kanun teklifi vereceğimin de bilinmesini istiyorum. Hacılar halkının vermiş olduğu desteği kendimize bir vebal kabul ediyor, bir vefa borcu olarak kabul ediyoruz ve en kısa sürede TBMM´ye Hacılar Beldemizin ilçe yapılması hususunda kanun teklifi vereceğimin sözünü veriyorum. Bunun için Hacılar Beldesi´nde MHP´nin kazanması bu açıdan önemlidir.” dedi.

 

COŞKUNUZLA BUGÜN YANIMDA OLDUNUZ

Öztürk, beldede 31 Mart´a kadar huzur içerisinde herhangi bir spekülatif eyleme karışmadan çalışmaların yürütülmesi gerektiğini ve Hacılar Beldesi´nde kazananın MHP olması gerektiğini sözlerine ekledi. MHP Hacılar Belediye Başkan Adayı Koyuncu ise kendisine verilen desteğin memnuniyet verici olduğunu belirterek, “Seçim sonuçları bu kalabalık sayesinde aslında sonucu belli. Ama ben 600 fark olmasını istiyorum. Teşkilatıma ve milletvekilime söz vermiştim. Sizler güvenimi sarsmadan katılımlarınız ve coşkunuzla bugün yanımda oldunuz. Bu coşkulu duruşunuzla ve desteklerinizden dolayı hepinize teşekkür ederim.” dedi.

 

HACILAR´IN GELECEĞİ İÇİN

Koyuncu, seçim çalışmaları kapsamında daima vatandaşların yanında olduğunu bu birlikteliğin 1 Nisan´dan itibaren Belediye Başkanlığı boyunca da devam edeceğini sözlerine ekledi. Mitingde MHP İl Başkanı Erdal Baloğlu da konuşma yaparak Hacılar´a yakışır bir seçim sonuçları beklediklerini kaydetti. Basiretli siyaset sahibi olduklarını aktaran Baloğlu, “Bizler MHP mensupları olarak içimizde bulunan dava arkadaşlarımızın yanı sıra bugün seçim birlikteliği yaptığımız hangi siyasi görüşe sahip parti olursa olsun bizimle yol yürüyen bütün arkadaşlarımıza değer veriyoruz. Her şeyden önce gerilimin azaltılması, Hacılar´a yakışır bir seçim olması gerekiyor. Biz ortamı hiçbir zaman geren olmadık, olmayacağız. Tehditler olabilir, şantajlar olabilir. Basiretli siyasetimizi Hacılar´ın geleceği için devam ettireceğiz.” diye konuştu. Mitingde ayrıca MHP Kırıkkale Belediye Başkan Adayı Serdar Yarar ile MHP teşkilatından diğer konuşmacılar vatandaşlara hitap etti. Haber Merkezi

 


Diğer Haberler

29.03.2024

28.03.2024

27.03.2024

26.03.2024

25.03.2024

23.03.2024

22.03.2024

21.03.2024

20.03.2024

19.03.2024

18.03.2024

16.03.2024