HAZIRLIKLAR DEVAM EDECEK

Okulun danışman öğretmenleri koordinesinde öğrenciler tarafından hazırlanan ´´Çocuk Gelişimi Ve Eğitiminde Sitem Yaklaşımı Ve Aktivitelerinin Uygulanması´´ konulu AB Projesi, birçok proje arasından kabul edildi. Okul Müdürü Harun Kılıç yaptığı açıklamada “Bu projeyi hazırlamamızdaki amaç, öğrencilerimizi çağın gereklerine uygun olarak meslek hayatına hazırlamak, ilgi ve yeteneklerini geliştirmek, alanlarında bilinçli birer meslek elemanları olmalarına imkan sağlamaktır. Ayrıca, Çocuk Gelişimi ve Eğitimi Bölümü öğrencilerinden 10 öğrenci ve 2 öğretmenle Almanya ve Romanya´ya gidilecek projemiz de hazırlıklar büyük bir hızla devam etmektedir.” dedi.

 

TECRÜBE EDİNMİŞ OLACAKLAR

Proje sayesinde öğrencilerde önemli kazanımlar elde edileceğini hatırlatan Kılıç, “Hedeflerimizi gerçekleştirmek için ilk staj hareketliliğimizi  Romanya´ya 23/02/2020-07/03/2020 tarihleri arasında 1 öğretmen, 5 öğrencimizle Scoala Primara Just 4 Kids´e, ikinci staj hareketliliğimizi 22/03/2020-04/04/2020 tarihlerinde 1 öğretmen, 5 öğrencimizle Ev.Kindergarden An Der Windmühle ´ye gerçekleştirileceğiz. Gerçekleştirilen bu proje bitiminde öğrencilerimiz, STEM yaklaşımında uygulama becerisi edinecek ve bu becerilerini ve kazanımlarını çocuklara nasıl uygulanabilecekleri hakkında tecrübe edinmiş olacaklardır”

 

KIRIKKALE’DE BUGÜN HANGİ ECZANELER NÖBETÇİ 23 NİSAN 2024 KIRIKKALE’DE BUGÜN HANGİ ECZANELER NÖBETÇİ 23 NİSAN 2024

KENDİLERİNE AVANTAJ SAĞLAYACAKTIR

“Ortaya koyduğumuz bu proje ile çoğu il merkezi görmemiş olan öğrencilerimiz bir Avrupa ülkesine giderek, bu ülkenin kültürlerini yakından gözleme fırsatı bulacaklardır. Öğrencilerimizin proje boyunca edindiği kazanımları belgelemek adına projemiz kapsamında öğrencilerimize  ´´Europass Hareketlilik Belgesi´´ verilecektir. Ayrıca verilen bu belgeyle öğrencilerimiz, kendi CV´lerini oluşturabilecek, bu belgeye sahip öğrencilerimiz sahip oldukları belgeleri mesleki ve kişisel yaşamlarında kullanabilecek ve iş başvurularında da kendilerine avantaj sağlayacaktır” dedi. Haber: Emel Selci