AK Parti´den Milletvekili aday adaylığını açıklayan Ömer Faruk Ilıcan hafta sonu basın mensupları ile bir araya geldi. İlçe Belediye Başkanlarının da hazır bulunduğu toplantıda bir konuşma yapan AK Parti İl Başkanı Mürsel Akçay, 1 Kasım´da yapılacak olan Genel Seçimler için Ömer Faruk Ilıcan´ın müracaatını teşkilatlarına yaptığını belirterek, kendisine AK Parti´ye vermiş olduğu destekten dolayı teşekkür etti. İl Başkanı Akçay, “25. Dönem Milletvekilliği aday adaylığımızla ilgili o günlerde de müracaatını yapmış aday olmamasına rağmen teşkilatımızın yanında olmuştur. İnanıyorum ki bu seçimde de aday olursa hep birlikte gece gündüz çalışacağız. Aday olmazsa bizimle birlikte AK Parti davasına hizmet edecektir. Kendisine çıkmış olduğu bu yolda başarılar dilerim” diye konuştu.      

 

BUGÜN GÜÇLÜ OLMA ZAMANIDIR

 

25´nci dönem aday adaylığından sonra sorumluluğunun bilinci de olduğunu belirten Milletvekili Adayı Ömer Faruk Ilıcan, “26´ncı dönem bizler için daha önemlidir. Bunun bizler farkındayız. Ülkemiz 1 Kasım´da tekrar seçime giriyor. Bizim meselemiz Kırıkkale meselesidir. Kırıkkale ve Kırıkkalelilere nerede daha fazla hizmet edeceksek orada olma meselesidir. Onun için AK Parti´den aday adayıyım. Kırıkkale ve Kırıkkalelilere hizmet etmek güçlü bir AK Parti iktidarından geçer. Buradaki önemli konu budur.Bugüne kadar kendi imkanlarıyla elinden geldiği kadar memleketimize yatırım konusunda önde olmaya gayret ettiklerini dile getiren Ilıcan, “Kendi imkanlarımızla Kırıkkale halkının yanında olmaya çeşitli vesileleri bahane ederek Kırıkkale halkının gönlünü kazanmak için mücadele ettik. Bunlar bizim samimi görüşlerimiz. Dün böyleydi yarında böyle olacak. Siyaset yapılır ama Kırıkkale halkı bizim için her şeyden ve her kesten önce gelir. Bugün Kırıkkale´de güçlü olma zamanı”

 

 ÇOK ÇALIŞACAĞIZ

‘Allah göstermesin yüksek oranda oy alamazsak bu bütün memlekete eksi olarak yansır´ diyen Ilıcan, “Buna inanıyorum ki ülke genelinde çok çalışacağız. Ama bizi öncelikli olarak Kırıkkale ilgilendiriyor. Herkesin kendi kapısının önünü süpürmesi gerektiği bir gündür. Bizim kapımızın önü ise Kırıkkale´dir. İl teşkilatımızla, ilçe teşkilatlarımızla, belediye başkanlarımızla sırt sırta verip etekleri taşları bir yere döküp Kırıkkale için birbirimizin elini tutma zamanıdır bugün”

 

 HAYAL KURMAYACAĞIZ

Kırıkkale´de 3-0 yapmama gibi bir şeyin söz konusu olmadığını söyleyen Ilıcan, “Hayal kurmayacağız. Aday adayları ve adaylar birbirlerine sımsıkı sarılacak. Allah´ın kendilerine verdiği özellikleri tamamen kullanacaklar. Her şeyden önce birbirimize inanmak zorundayız. AK Parti olarak bize düşen diğer partili hemşerilerimize kendimizi anlatmaktır. Ben biliyorum ki bu seçimde vatandaşa ve Kırıkkaleliye kendisini en iyi anlatan kazanacak. Süremiz çok kısıtlı”

 

 BİR AİLE GİBİ BİRBİRİMİZE SIM SIKI SARILMALIYIZ

Ahmet Önal, ulusal basında! ‘Sandıklar patladı!’ Ahmet Önal, ulusal basında! ‘Sandıklar patladı!’

“Kısa sürede kendimizi anlatıp, yapabileceklerimizi anlatarak geçmişe yönelik yaptıklarımızı da halkımıza göstereceğiz. Aday adaylarımızın hepsi birbirinden kıymetli ve vefakar insanlardır. Bugün birbirimizi öğme zamanı değil. Kendimizi vatandaşa anlatma zamanıdır. Kurduğumuz hayallerin peşinden gideceğimiz gündür. Kırıkkale´ye hizmet güçlü bir iktidarla olur. Bize gönül vermiş herkesin hayalleri var. Onların hayallerinin peşinde onlara öncü olacağız”

 

 SEÇİLMİŞLER HER ZAMAN İÇİN BİR GÜÇTÜR

‘Seçilmişler her zaman için bir güçtür´ diyen Ilıcan, “Çünkü seçilmişleri Kırıkkale halkı seçmiştir. Bizim hiçbir seçilmişin fikrini almamış gibi bir lüksümüz olamaz. Bugün aday adayı oldum. Hiçbir zaman hüzünlenmeyeceğiz, hiçbir zamanda gevşemeyeceğiz. İnandığımız için bugün burada Kırıkkale halkına hizmet etmek niyetli aday adayıyız. Bundan başka bir hesabımız yok. Bir gün geldiğimde Kırıkkale halkının çocuklarının tarafından güzel anılmaktır” dedi.