Maskeme Değil Gözlerime Bak

 

Kırıkkale´de  lösemi hastalarına destek olarak farkındalık oluşturmak amacıyla öğrenciler bir gün boyunca okulda maske ile gezdi. 

 

Bayramda ceza yiyenler dikkat! Cezalar iptal edildi! Bayramda ceza yiyenler dikkat! Cezalar iptal edildi!

BUGÜN LÖSEMİ HAFTASI

Kırıkkale Özel Sınav Koleji´nde ‘Lösemi Haftası´ için çeşitli etkinlikler düzenlendi. Bu hafta içerisinde Özel Sınav Koleji´nde löseminin ne olduğu, her geçen gün yaşam tarzına bağlı olarak sayının arttığı, bu sayıyı önleyebilmek için de öğrencilere ne gibi görevlerin düştüğü sunum ve broşürlerle anlatıldı.  Özel Sınav Koleji Kurucu Müdürü Lütfi Ağırman, ‘Maskeme Değil Gözlerime Bak´ sloganlarıyla okul dışında çeşitli farkındalık eğitimleri düzenlediklerini söyledi.

 

OKULDA MASKE İLE GEZDİLER

Müdür Ağırman, bu etkinlikler kapsamında okullarında lösemili çocuklar adına farkındalık yaratmak için okul idaresi, öğretmenler, okul çalışanları ve öğrencilerle okulda maske ile bir gün dolaştıklarını dile getirdi. Ağırman, “Ayrıca her öğrencimiz lösemili kardeşlerimize gönderilmek üzere onlara destek ve sevgi sözcükleri içeren mektuplar yazdılar. Bu etkinlikler kapsamında emeği geçen okul idaresi, öğretmenler ve öğrencilerimize sonsuz teşekkür ederim” dedi. Haber: Kenan Kuzucu