3.12.2014 19:30:14
Mağduriyeti en kısa zamanda çözüyoruz

Mağduriyeti en kısa zamanda çözüyoruz

Grup Merkez Hasar (GMH) Genel Müdürü İbrahim Türkeş Kocabey Kırıkkale GMH İl Müdürlüğünü ziyaret etti. Kocabey Kırıkkale İl Müdürlüğünün çalışmalarından son derece memnun olduklarını Grup Merkez Hasar olarak ana hedeflerinin

Grup Merkez Hasar (GMH) Genel Müdürü İbrahim Türkeş Kocabey Kırıkkale GMH İl Müdürlüğünü ziyaret etti. İl Müdürü Erkan Tekin, Temsilci Hamza Ölmezbaş ve Grup Merkez Hasardan hizmet almış mağdurlar ile çok sayıda vatandaşlarında hazır olduğu ortamda görüşmelerde bulundu. Gerçekleştirilen ziyaret neticesinde GMH Genel Müdürü Kocabey, genel koordinatör Namık Kaplan,  çalışma ziyareti esnasında, Genel Müdür tarafından Kırıkkale İl Müdürü ve temsilcilerine teşekkürlerini ilettiler.

Aracılık ve Danışmanlık

Grup Merkez Hasar (GMH) Genel Müdürü İbrahim Türkeş Kocabey il müdürlüğünde basın mensuplarına yaptığı açıklamada ilimizdeki çalışmaları yakından takip ettiğini  belirterek   “Çağdaş sigorta anlayışını ve güvenilirliğini bir adım ileriye taşıma noktasında üstün gayret ve çabalarıyla dikkat çeken Grup Merkez Hasar Kırıkkale İl Müdürü Erkan Tekin özellikle trafik kazaları mağdurlarının yanında ve desteğinde başarılı bir şekilde olmaya devam etmektedir. Bizim yapmamız gereken tek şey mağduriyeti en kısa zamanda çözmektir. Bu konuda il müdürlüğümüz Kırıkkalelilerin her zaman hizmetindedir. Grup Merkez Hasar Türkiye’nin 74 ilinde il müdürlükleriyle Türkiye’nin tamamında hizmet vermekte ve 2006 yılından itibaren profesyonel kadrosuyla, hasar tasfiye işlemlerine öncülük ederek çalışmalarını sürdürmektedir. Türkiye’nin tamamında faaliyet gösteren Grup Merkez Hasar (G.M.H.) Hasar Yönetimi ve Danışmanlık Hizmetleri, Türkiye`de bir ilke imza atarak, vatandaşların sigorta kapsamındaki kayıp ve zararlarının en kısa sürede telafi edilmesi için aracılık ve danışmanlık  hizmetleri vermektedir” ifadesini kullandı

Haklarından feragat etmekteler

 Grup Merkez Hasar (GMH) Genel Müdürü İbrahim Türkeş Kocabey Grup Merkez Hasar, trafik kazası, iş yeri kazası, yangın, doğal afet, kasko, deprem gibi sigorta kapsamına giren her türlü maddi ve bedeni zararların karşılanmasını sağlamakta olduğunu belirterek “Birçok vatandaşımız geçirdiği trafik kazası ya da diğer kazalarda haklarını bilmediği için haklı olduğu halde haksız duruma düşmektedirler.  Bunun sonucunda da bazı hak kayıpları yaşamaktadırlar. Vatandaşlarımız, mağduriyetlerinin karşılanması maksadıyla sigorta şirketlerine müracaat ettiklerinde, çeşitli kurum ve kuruluşlardan çok sayıda evrak getirmeleri istenmektedir. Bu kapsamda zarara uğrayan vatandaşlarımız bunlarla uğraşmak yerine çoğu zaman zararlarını kendileri karşılamakta, ya da var olan haklarını bilmediklerinden dolayı gerekli yerlerden gerekli zamanlarda taleplerde bulunamamakta veya haklarından feragat etmektedirler. Bu durumda birçok vatandaşımız mağdur olmaktadırlar. GMH bu konularda işlemlerin takibi maksadıyla alacağı özel vekalet ile vatandaşların bütün haklarını ilgili sigorta şirketlerinden talep ederek, hak ettikleri tazminat bedellerinin, vatandaşların kendi gösterecekleri hesap numarasına aktarılmasını sağlıyor. Tazminat talebi karşılanıncaya kadar mağdurlardan hiçbir şekilde ücret talep etmiyor” ifadesini kullandı.

Hemen başvursunlar

 Grup Merkez Hasar (GMH) Genel Müdürü İbrahim Türkeş Kocabey vatandaşların hak ettiği değeri aldığında sözleşme ile belirlenen bir miktarı GMH’ye ödemek suretiyle mağduriyetini gidermiş olduğunu ifade ederek “ Sigorta tazminat taleplerinin gerçekleşmesi için yargılama sürecinin tamamlanmasına gerek bulunmuyor. Zararın ortaya çıkması, tazminat talebinin hemen yapılabilmesi anlamına geliyor. GMH kadrosunda, konusunda uzman personeli ve hasar uzmanları ile bu çalışmaları gerçekleştirmektedir. İlgili mevzuat çerçevesinde en geç 1,5 - 2 ay içerisinde vatandaşlarımızın hak ettikleri tazminatlarını almalarını sağlamaktadır. GMH ilgili sigorta şirketinden tazminat talebinde bulunurken aktüerya hesabı (zarar hesabı) yaptırarak mağdurların hak ettikleri tazminatın tam olarak alınmasını sağlamaktadır. Herhangi bir kazadan sonra tedavi süreci sırasında sigortadan tazminat alan kişinin, daha sonra kalıcı bir sakatlık yaşaması halinde de tazminat alabilmesi için süreci takip ediyor. Vatandaşlar son 10 yıl içinde meydana gelen kazalarda yaşanan kayıp ve zararlar için GMH`ye başvurabilir. Profesyonel hasar yönetimi ve danışman kadrosuyla çağdaş sigorta güvenliğini bir adım daha ileri götüren GMH yaygın hizmet ağı vasıtasıyla şubesinin bulunmadığı illerde de vatandaşların yardımına koşmaktadır. GMH sigortalı yaşamın yaygınlaştırılması ve ülkemiz insanlarının bu konularda taşıyacağı sorunların çözümü için bu çabalarını artırarak devam ettirme kararlılığındadır. GMH Kırıkkale İl Müdürlüğünün faaliyetlerine başlamasını müteakip başarılı çalışmalarını temel amaçlarına uygun olarak bu ilimizde de devam etmektedir” dedi.

 

 


Diğer Haberler

29.03.2024

28.03.2024

27.03.2024

26.03.2024

25.03.2024

23.03.2024

22.03.2024

21.03.2024

20.03.2024

19.03.2024

18.03.2024

16.03.2024