LİSANSÜSTÜ EĞİTİMLER TAMAMLANDI

İmza töreninde İş Birliği Protokolü kurumları adına Milli Eğitim Müdürü Yusuf Tüfekçi ile Sosyal Bilimler Enstitüsü Müdürü Doç. Dr. Abdussamed Yeşildağ katıldı. Milli Eğitim Müdürü Tüfekçi imza töreni sonrası yaptığı açıklamada,  'İlkini 2 yıl önce imzaladığımız iş birliği protokolümüzü tekrar yeniledik. Bu süre içerisinde birçok öğretmenimiz çeşitli programlarda lisansüstü eğitimlerini tamamladılar”

 

Tatil sonrası Kırıkkale’de ilk ders zili çaldı Tatil sonrası Kırıkkale’de ilk ders zili çaldı

PROTOKOLÜMÜZ HAYIRLI OLSUN

“Amacımız, taraflar arası iş birliğini ve etkileşimi sağlamak, güçlü yanlarımızı bir araya getirerek zenginleştirmek, öğretmen ve okul idarecilerimiz başta olmak üzere milli eğitim personellerimizin eğitim alanında lisansüstü öğrenim almalarını sağlamaktır. Öğretmenlerimizin mesleki anlamda gelişimlerine verdikleri destekten dolayı Sayın rektörümüze, eğitim fakültemizin değerli hocalarına ve enstitümüze teşekkür ediyorum. Öğretmenlerimize avantajlı yüksek lisans imkanı sağlayan protokolümüz hayırlı olsun” dedi.

 

Sosyal Bilimler Enstitüsü Müdürü Doç. Dr. Yeşildağ ise, 'Öğretmenlerimizin alanlarında lisans üstü eğitimlerini almaları için elimizden gelen her türlü desteği vermeye devam edeceğiz. Protokolümüz herkes için hayırlı olsun.' ifadelerini kullandı. Haber: Kenan Kuzucu