Gençlik Merkezleri İç Anadolu Bölge Şampiyonası başladı Gençlik Merkezleri İç Anadolu Bölge Şampiyonası başladı


TERÖRİZMİN TA KENDİSİDİR

Sağlık-Sen Şube Başkanı Recep Akdoğan, saldırılarda hayatını kaybeden şehitlere Allah´tan rahmet gazilere ise acil şifalar diledi. Başkan Akdoğan, “İsrail´in Gazze´de yaptığı insanlık dışı eylemler, İsrail´in terör devleti olduğunun ispatıdır delilidir. Yıllardır haksız hukuksuz bir şekilde orantısız güç kullanmaları insanlık suçu ve terörizmin ta kendisidir. İsrail ve destekleyen ülkeler yıllardır fütursuzca Gazze´li Müslümanları değil insanlığı öldürmeye devam ediyorlar. Biliyoruz ve görüyoruz ki bu İnsanlık suçu sadece İsrail Devleti´nin değil işbirliği halinde olduğu ve kendilerine açıkça destek veren başta Amerika Birleşik Devletleri olmak üzere ve dahası sessiz seyirci kalan tüm ülkelerin suçudur. Bu konu yalnızca Müslüman aleminin değil tüm insanlığın ortak sorunudur. İnanıyoruz ki kendi habis niyetleri ile boğulacak ve yok olacaklardır”

ŞEYTANIN KARDEŞLERİ

“İsrail ve destekçileri bu bahsettiğimiz hak ettikleri yok oluşlarını tahmin ediyorlar ki saldırıların arkasında korkularını da barındırmaktadırlar. Sadece Filistin´li kardeşlerimiz değil bu habis niyetliler bu şeytanın kardeşleri, Yeryüzünde kendilerinden başka etnik, dini ve kültürel halkların insanların yaşamalarına rıza göstermemekte dünyanın sadece kendilerine ait olduğu iddasını kirli kalplerinde taşımaktadırlar. Aralıklarla bu fütursuzca şeytani davranışlara giren terör devleti ve yandaşlarına tüm dünyanın ortak ve tarihi bir ders verme vaktinin geldiğini düşünmekteyiz. Bu amaç uğrunda söz veriyoruz ki elimizden gelenin fazlasını yapmaya niyetliyiz. Bu terör devleti ve yandaşları ya insanlığa saygı duymayı öğrenecek ya da inanıyoruz ve açıkça ifade ediyoruz ki yok olup gidecekler”

TÜM İBLİSLİKLERİ İLE AŞİKAR OLMUŞTUR

“Bu eylemlere devam etmeleri halinde yok oluşları için sadece dua etmekle kalmayacak siyasi, ekonomik ve her türlü askeri eylemlerle karşılaşacaklarını unutmamalarını tekraren hatırlatıyoruz. Artık yeter! Yeryüzünde kapkara bir topluluk olmalarına, insanlık suçu işlemelerine, terörizmi desteklemelerine müsaade etmeyeceğiz. Çirkin yüzlerinin üzerlerine taktıkları sözüm onu güler yüzlü demokrasi maskeleri düşmüş gerçek yüzleri tüm çirkinlikleri tüm iblislikleri ile aşikar olmuştur. Sağlık-Sen Sağlık ve Sosyal Hizmet Çalışanları olarak artık gerekli cevapların en hızlı ve en sert şekilde verilmesi ve dünya üzerindeki bu kapkara topluluğun bertaraf edilmesi görüşünü taşımaktayız.” şeklinde duygularını ifade etti. Haber: Ersin Atasayar