Yaz tatili boyunca Kitap ve okuma sevgisini, erken çocukluk döneminden itibaren kazandırmak, etkin dinleme becerisi geliştirmek amacıyla Kütüphanede yaz programı başladı.

17 HAZİRAN- 13 EYLÜL ARASI

Kırıkkale'de öğrenciler kendi masa ve sıralarını üretiyor Kırıkkale'de öğrenciler kendi masa ve sıralarını üretiyor

Kırıkkale İl Halk Kütüphane Müdiresi Zeliha Atay, her yıl olduğu gibi bu yılda Yaz tatili boyunca kitap ve okuma sevgisini, erken çocukluk döneminden itibaren kazandırmak, etkin dinleme becerisi geliştirmek amacıyla Kütüphanede yaz programı başladığını ifade etti.

Kütüphane Yaz Programı (KÜYAP´19-YAZ) 17 Haziran- 13 Eylül 2019 etkinliklerimiz ücretsizdir. Bu Yaz yine kütüphanedeyim demek için çok sebebimiz var!” dedi.

RENKLİ ETKİNLİKLER YAPILACAK 

Atay, “Öğrencilerimize ve ailelerimize eğlenceli, bilgilendirici etkinliklerden oluşan Kütüphanemizce düzenlenecek yaz tatil programına katılmalarını bekliyoruz. Etkinlik duyurularımızı http://www.kirikkalekutup.gov.tr/ resmi internet sitemizden takip edebilirsiniz. Çocuklarımızın bu yaşlarda doğal olarak içlerinde var olan merak ve keşfetme duygusunu pekiştirmek amacıyla renkli etkinlikler gerçekleştireceğiz” şeklinde konuştu.

Haber: Emel Selci