İçişleri Bakanlığının talimatı ile Kırıkkale´de korona virüs denetimi gerçekleştirildi. Denetimlere katılan Vali Yunus Sezer, vatandaşları, 'Kurallara uymazsak bedelini hep birlikte öderiz' diyerek uyardı.

Kırıkkale’de evlenenlerin yüzde 30’undan fazlası boşanıyor Kırıkkale’de evlenenlerin yüzde 30’undan fazlası boşanıyor

 

ALINAN TEDBİRLER DENETLENDİ

Kırıkkale´de korona virüs denetimi yapıldı.  Kırıkkale Valisi Yunus Sezer, Belediye Başkan Mehmet Saygılı, Esnaf ve Sanatkarlar Odaları Birliği Başkanı Süleyman Köstekli ve denetim ekipleri, Hüseyin Kahya Parkı çevresindeki iş yerlerinde alınan tedbirleri denetledi. Denetimlerde vatandaşlara ikazda bulunan Vali Sezer,  toplu taşıma araçlarında ve işyerlerinde vatandaşlardan maske, mesafe ve hijyen kuralına uymalarını istedi.

 

15 GÜN ÖNCEYE GÖRE İYİYİZ

Sezer, vatandaşların genel olarak maske, mesafe ve hijyen kurallarına uyduklarını ve bunun memnuniyet verici olduğunu söyleyerek, “Kırıkkale´de salgın süreciyle ilgili genel bir duyarlılık oluştu. Bunu sürdürmemiz lazım. Özellikle bu dönemde salgının geriye doğru ilerlemesi için hem denetimleri artıracağız hem vatandaşları bilinçlendireceğiz. Herkesin maske, mesafe ve hijyen kuralına uyması gerekiyor. İlimizde 15 gün önceye göre daha iyi olduğumuzu söyleyebiliriz.' diye konuştu. Haber: Kenan Kuzucu