Vali Yunus Sezer, Kırıkkale Mühimmat ve Garnizon Komutanlığı görevini yürütürken Kara Kuvvetleri Komutanlığı EDOK Kurmay Başkanlığı görevine atanan Tümgeneral Selami Arslan onuruna veda yemeği verdi.

 

BÜYÜK İLGİ

Vali Yunus Sezer ve eşi Canan Sezer Hanımefendi ev sahipliğinde MKE Sosyal Tesislerinde düzenlenen yemeğe, Belediye Başkanı Mehmet Saygılı, Cumhuriyet Başsavcısı İbrahim Keskin, Adli Yargı Adalet Komisyon Başkan Vekili Eray Temizkan, Vergi Mahkemesi Başkanı Ömer Şahin, Rektör Prof.Dr. Ersan Aslan, Baro Başkanı  Av. Erol Çakır, İl Jandarma Komutanı Albay İbrahim Ayhan Vural,  İl Emniyet Müdürü Mahmut Çorumlu ve eşleri katıldı.

 

Kırıkkale’de yurtta kalan öğrencilerden kitap okuma etkinliği Kırıkkale’de yurtta kalan öğrencilerden kitap okuma etkinliği

TEŞEKKÜRLER

Vali Sezer yaptığı konuşmada, Tümgeneral Selami Arslan´a Kırıkkale´de yaptığı başarılı çalışmalar nedeniyle teşekkür ederek, yeni görevinde başarılar diledi. Ailesi ile birlikte yeni görev yerinde huzurlu ve mutlu bir yaşam temennisinde bulunan Vali Sezer, yeni görev yerinde de Tümgeneral Arslan´ın başarılı çalışmalar yapacağına inandığını söyledi.

 

GÜLE GÜLE ARSLAN

Komutan Arslan ise, Kırıkkale´de görev yapmaktan dolayı duyduğu memnuniyeti ifade ederken, Kırıkkale´yi ve çalışma arkadaşlarını unutmayacağını sözlerine ekledi. Samimi bir ortamda gerçekleşen veda yemeğinin ardından Vali Sezer günün anısına Tümg.Arslan´a hediye takdiminde bulundu. Haber Merkezi