Bugün, 19 Mart 2024 Salı
GÜNCEL 13.01.2019 15:00:49
KIRIKKALE´Yİ AK PARTİ´NİN KALESİ YAPACAĞIZ

KIRIKKALE´Yİ AK PARTİ´NİN KALESİ YAPACAĞIZ

AK PARTİ İLÇE BAŞKAN ADAYLARINI TANITTI

AK Parti Kırıkkale İl Başkanlığı tarafından 31 Mart 2019 tarihinde yapılacak olan mahalli idareler seçiminde 8 ilçe ve 2 belde belediye başkan adayları düzenlenen törenle tanıtıldı. İlçelerde sadece Bahşili ve Çelebi´de değişikliğe gidildi. Diğer ilçelerde mevcut belediye başkan adaylarıyla devam etme kararı alındı.

 

BİNLERCE KİŞİ BİR ARAYA GELDİ

AK Parti´nin Kırıkkale´de 8 ilçe ve 2 belde belediye başkan adayları düzenlenen törenle tanıtıldı. Kırıkkale Belediyesi önünde toplanan binlerce partili, AK Parti Kırıkkale Aday Tanıtım Toplantısı´nın yapılacağı Kültür ve Turizm Müdürlüğüne kadar yürüdü. Kültür Merkezi´nde gerçekleştirilen tanıtım toplantısında birlik ve beraberlik örneği sergilendi.

 

ADAYLAR TANITILDI

Bahşili´den Recep Zafer Tekin, Balışeyh´ten Ali Dedelioğlu, Çelebi´den Yaşar Erdemir, Delice´den Turgut Özdem, Karakeçili´den Hüseyin Özçelik, Keskin´den Dede Yıldırım, Sulakyurt´tan Kadir Çakıroğlu ve Yahşihan´dan Ahmet Sungur aday gösterildi. Çerikli beldesinde Nuh Şahin, Hacılar beldesinde de Menduh Bağrıaçık AK Parti´nin adayları oldu.

 

ÇOK ÇALIŞMAMIZ GEREKİYOR

AK Parti Kütahya Milletvekili ve MKYK Üyesi Ahmet Tan, her partilinin bu davaya ve bu ülkeye karınca misali hizmet ettiğini söyledi. Haksızlığa karşı mücadele eden, güçlünün değil mazlumun yanında olan, milletin derdiyle dertlenen bir liderlerinin olduğunu ifade eden Tan, 'Hepimizin çok önemli görevleri var. 31 Mart yerel seçimlerinde çok çalışmamız gerekiyor. Bu yolda ümit, azim, gayret, çalışmak, üretmek, hizmetkarlık, tevazu, samimiyet ve edep vardır”

 

BU YOL SEFA YOLU DEĞİL, CEFA YOLUDUR

Son olarak AK Parti Kütahya Milletvekili Ahmet Tan, “Bu kutlu yürüyüşte küsmek, darılmak, kırılmak, tembellik, çekememezlik ve haset yoktur. Çünkü bu yol, kuru bir particilik ve cihangirlik yolu asla değildir. Bu yol sefa yolu değil, cefa yoludur. Ve bu dava, hiçliğin içerisinde var olma yoludur. Bizim bu davaya ihtiyacımız var. Çocuklarımız ve geleceğimiz için bu davaya ihtiyacımız var' 

 

KIRIKKALE AK PARTİ´NİN KALESİ

Milletvekili Ramazan Can, “Bizim bu aday tanıtımızı adeta miting havasında oldu. Şuanda buraya sığmayan kalabalık, Haziran ayında yapılan seçimin Mart ayında telafisini yapacağının bir göstergesidir. 31 Mart´ta Kırıkkale´yi AK Partinin kalesi yapmayı devam edeceğiz. Belediye başkanımız güzel hizmetlere imza attı. Bizlerde Ankara´dan Kırıkkale´ye yatırımları takip etmeye devam edeceğiz.  Çelebi ve Bahşili ilçemizde değişikliğe gidildi. Ben emeği geçen belediye başkanlarımıza sonsuz teşekkür ediyorum” dedi.

 

TEK DERDİMİZ HİZMET

Kırıkkale Belediye Başkan Adayı Mehmet Saygılı,  “Biz bu yola milletimize hizmet etmek için çıktık.  Eğer bu aziz millete hizmet etmek dışında başka bir düşüncemiz varsa Allah bize bunu nasip etmesin. Bu bir dava ve seçim sürecidir. Tabii ki yenilikler olacaktır genel merkezimiz de merkezde bizlerle devam etme kararı aldı. Bizde bu kararı en iyi şekilde üzerimize düşen haliyle yerine getireceğiz. Bize başkanlık görevi dışında mahalle komite başkanlığı dahi verilse yaparız. İnşallah mart ayındaki seçimi halkımızın desteğiyle yeniden kazanacağız”

 

GÖNÜL BİRLİKTELİĞİ

İl Başkanı Nuh Dağdelen, “Kırıkkale yine tarihi günlerinden birini yaşıyor binlerce insanlarla yürüyüşümüzü gerçekleştirdik. Çünkü bu sevda, millet sevdası, çünkü bu sevda çok başka bir sevda. AK Parti bir ailedir. AK Parti´nin en önemli avantajlarından bir tanesi gönül birlikteliğidir. Hepimiz bu ümmetin, bu ülke için önemli işler yapıyoruz. Sandık başındaki arkadaşlarımız bir tane dahi oyuna sahip çıkarak Allah´ın izniyle ve milletimizin desteğiyle bu seçimleri kazanıyoruz. Bahşili ve Çelebi ilçesinde değişikliğe gidildi. İnşallah aday olan ve olamayan arkadaşlarımız birliktelik içerisinde seçim çalışması sergileyecektir. İnşallah yeniden merkez ve ilçelerimizde partimizin bayrağını belediyelere dikeceğiz. Kırgınlıklar olabilir ama bu davaya kimsenin ihanet etme hakkı yoktur” dedi. Konuşmaların ardından merkez ve ilçe belediye başkan adayları tanıtıldı. Haber: Kenan KUZUCU

 


Diğer Haberler

19.03.2024

18.03.2024

16.03.2024

15.03.2024

14.03.2024

13.03.2024

12.03.2024

11.03.2024

09.03.2024

08.03.2024

07.03.2024

06.03.2024