Sevim Ana’dan Kırıkkalegücü futbolcularına tatlılı motivasyon Sevim Ana’dan Kırıkkalegücü futbolcularına tatlılı motivasyon

Vali ile Görüştüler

Kızılelma Ocakları Genel Başkanı Hakan Polat´ın girişimleri ile Turkuaz Savunma Sanayi A.Ş. tarafından Kırıkkale´ye helikopter ve paraşüt fabrikası açılması için girişimler devam ediyor. Kırıkkale Valisi Mehmet İlker Haktankaçmaz ile görüşen Turkuaz Savuma Sanayi A.Ş. yetkililerine, Valimiz tarafından 500 dönüm arazi tahsisi verileceği öğrenildi. Kızılelma Ocakları Genel Başkanı Halan Polat “Bir süredir Turkuaz Savunma A.Ş. tarafından helikopter ve paraşüt fabrikası için arazi aranıyordu. Yaklaşık 900 milyon dolarlık bu yatırımın Kırıkkale´de yapılması için girişimlerde bulunduk” dedi.

500 Dönüm Arazi Üzerine

Polat “Firma yetkilileri ile ön görüşme yaptıktan sonra valimizle irtibata geçtik. Valimiz olumlu karşıladı ve firma yetkililerini şehrimize davet ettik. İlimize yapılan yatırımın içeriğini firma yetkililerinden dinleyen Valimiz, Şirket yetkililerine yatırımın Kırıkkale´ye yapılması halinde 500 dönüme kadar arazi tahsis edebileceklerini ve her türlü kolaylığı sağlayacaklarını ifade ettiler. Kendilerini ilgi ve alakalarından dolayı ve ilimize yapılacak olan bir yatırıma karşı göstermiş olduğu iyi niyetinden dolayı teşekkür ediyoruz” ifadelerini kullandı.