İkinci yarı fikstür avantajının Kırıkkale Spor´dan yana olduğunu söyleyen spor çevreleri, ilk yarının lider tamamlanması halinde şampiyonluğun en büyük favorisinin Kırıkkale Spor olacağı görüşünü savunuyor. Temsilcimiz bu haftayı bay geçirecek, önümüzdeki hafta zorlu Bartın deplasmanına çıkacak.

 

MANŞET – ( Haber Merkezi ) Teknik Direktör Nihat Baran önderliğinde adım adım şampiyonluğa koşan Büyük Anadolu Kırıkkale Spor da adeta bahar havası esiyor.

Ligin 8´nci haftasında 20 puanla liderliğini devam ettiren temsilcimiz, bu başarılı grafiğine bir başarı daha ekliyor. Oynadığı zorlu maçlar sonunda kendi kalesinde sadece bir gol gören Büyük Anadolu Kırıkkale Spor, rakip takımların kalelerini tam 13 kez havalandırdı.

Teknik Direktör Nihat Baran´ın, söz konusu bu başarıda büyük pay sahibi olduğuna dikkat çeken spor çevreleri, yönetim,taraftar ve saha içi üçlüsünün birbirinden kopmadığı sürece şampiyonluğun Kırıkkale spor için uzak bir ihtimal olmadığını ifade ediyorlar.

Ayan’dan Duman’a tam destek! Ayan’dan Duman’a tam destek!

Özellikle ikinci yarı fikstürünün Kırıkkale spor´un lehinde olduğuna dikkat çeken spor çevreleri, zirveye oynayan takımların ikinci yarıda Kırıkkale´ye geleceğini, bu avantajın çok iyi değerlendirilmesi halinde şampiyonluk ipinin göğüsleneceğine işaret ediyorlar.

Taraftar desteğinin önemine de dikkat çeken spor çevreleri,”Kırıkkale spor´un rakiplerine göre en büyük avantajı bu büyük taraftarı. Birinci lig yaşamış bu şehrin taraftarı aslında şehir takımları açısında önemli bir kültürü yansıtıyor.Bunun için taraftarın desteğinin büyük önemi var, zaten rakipler de Kırıkkale´ye gelirken çekiniyorlar” dediler.

Temsilcimiz bu haftayı bay geçirecek, önümüzdeki hafta ise kendisini iki puan geriden takip eden zorlu Bartın deplasmanına gidecek.