Kırıkkale Valisi Yunus Sezer, köylerimizde yaşayan vatandaşlarımızın  ihtiyaç ve sorunlarını yerinde görüp tespit etmek ve köy halkının taleplerini dinlemek amacıyla köy ziyaretlerine aralıksız devam ediyor.

 

ÇELEBİ´DE İNCELEMELERDE BULUNDU

Vali Sezer önceki gün Çelebi ilçesini ve ilçeye bağlı köyleri ziyaret etti. Ziyaretinde Karayolları Bölge Müdürlüğünce anayol ile Çelebi ilçesi bağlantı yolunda yapılan çalışmaları yerinde inceleyerek yetkililerden bilgi aldı. Daha sonra Çelebi ilçesine geçen Vali Sezer´i burada Kaymakam Ramazan Cankaloğlu, Çelebi Belediye Başkanı Yaşar Elidemir ve kurum müdürleri karşıladı. Burada Çelebi esnafını ziyaret eden Vali Sezer daha sonra Belediye tarafından yürütülen  park içi düzenleme, restorant ve kafe çalışmalarını yerinde inceledi.

 

KÖYLÜNÜN SORUNLARINI DİNLEDİ

Yapılan incelemelerin ardından ilçeye bağlı Tilkili köyüne giden Vali Sezer, Köy girişine kurulacak olan Köylü Pazarı ve DİNEK Yöresel Ürünler satış alanında incelemelerde bulundu. Köylerde muhtar ve vatandaşlarla bir araya gelen Vali Sezer, vatandaşlarla samimi bir ortamda sohbet etti, köylerin sorunlarını dinledi ve notlar aldı. Ziyaretlerinde yaptığı konuşmalarda, sorunları yerinde tespit etmek ve halkla buluşmak adına köy ziyaretlerini sürdürdüğünü belirten Vali Sezer, 'Devletimizin sağladığı imkanları en iyi şekilde kullanarak halkımıza, insanımıza hizmet etmek için bu görevdeyiz”

 

BİRLİKTE HAREKET EDİYORUZ

“Elbette sorunlarımız olabilir, bu sorunları çözmek için devlet olarak bütün birimlerimizle ve köy muhtarlarımızla birlikte hareket ediyoruz. İmkanlarımız ölçüsünde bütün köylerimizi daha yaşanabilir bir hale getirmek için elimizden gelen bütün gayreti gösteriyoruz. Şehrimiz güzel, sakin, insanlar kardeşçe yaşıyor. Biz bu kardeşliğin devam etmesini sağladığımız takdirde, inşallah birkaç yıl sonra Kırıkkale´mizin, ilçelerimizin, köylerimizin geleceği çok daha güzel ve huzurlu bir hale gelecek. Buna yürekten inanıyorum' dedi.

Kırıkkale’de 93 araç trafikten men edildi Kırıkkale’de 93 araç trafikten men edildi

 

HER TÜRLÜ DESTEĞİ VERECEĞİZ

Vali Yunus Sezer daha sonra, Çelebi İlçesi Alıcıyeniyapan - Halildede köyleri arasındaki yol çalışmalarını yerinde inceleyerek yetkililerden bilgi aldı. Sezer daha sonra, Çelebi İlçesi Alıcıyeniyapan Köyünde vatandaşlarla bir araya gelerek sorun ve talepleri dinledi. Sezer, Çelebi İlçesi Alıcıyeniyapan İlk ve Ortaokulunu ziyaret ederek öğretmenlerle bir araya geldi. Yeni Eğitim Öğretim yılı için başarı dileklerini ileten Vali Sezer, öğrencilerin akademik başarısının yanı sıra istedikleri takdirde spor ve müzik alanlarında da eğitim alabilmeleri için gerekli çalışmaların yapılmasını isteyerek bu konuda kendilerine her türlü desteğin verileceğini söyledi. Haber: Emel Selci