İddiada C.G.’nin, gazi ve şehit yakınları ile tüm kamu çalışanlarının üyelik aidatlarını kendi adına kullandığı iddia edildi.

Kırıkkale’de akıllara durgunluk veren bir iddia ortaya atıldı. Tüm Kamu Çalışanları Sendikaları Konfederasyonu Genel Başkanı Yaşar Hüseyinoğlu, Kamu Çalışanları Sağlık Sendikası Kırıkkale Şube Başkanı C.G’nin istifası sonrası başlatılan soruşturmada, ciddi usulsüzlüklere ulaşıldığını söyledi. Ortaya atılan iddialarda, Kamu Çalışanları Sağlık Sendikası Kırıkkale Şube Başkanı C.G.’nin, gazi ve şehit yakınları ile tüm kamu çalışanlarının üyelik aidatlarını kendi çıkarları için kullandığı ifade edildi.

“Yürütülmekte olan soruşturma kapsamında Şube Başkanı C.G’nin ve Şube Başkan Yardımcısı S.K’nin görevleri süresince C.G’nin şahsına ait olan araç dahil olmak üzere birçok araç için defalarca kez mazot alımları gerçekleştirmiş olduğu ve tadilat nedeni ile mülk sahibi tarafından iade edilen toplamda üç aylık kira tutarlarını kendi menfaatlari için kullandıkları tespit edilmiştir. Ne yazık ki eldeki veriler nezdinde C.G ve S.K’nın üyemiz olan gazi, gazi ve şehit yakınları ile tüm kamu çalışanlarının üyelik aidatlarını şahsi menfaatleri adına kullandıklarına ve zimmetine geçirdiklerine kanaat getirmekteyiz” ifadelerini kullandı.

İddiaların ortaya atılmasının ardından ise Kırıkkaleli vatandaşlar, yaşananlara tepki gösterdi. ‘Şehitler Diyarı’ olarak biline Kırıkkale’de, bir şube müdürünün gazi ve şehit ailelerinin paralarına göz dikmesinin, kabul edilemeyecek bir şey olduğu dile getirildi.

Kırıkkale'de belgede sahtecilik yapan şüpheli yakalandı Kırıkkale'de belgede sahtecilik yapan şüpheli yakalandı

Haber Merkezi