ÖĞRENCİLER HEYECANLI

Koronavirüs risk haritasında, yüksek riskli iller arasında yer alan Kırıkkale´de, ana okulalrı, ilk okullar, 8. Sınıflar ve 12. Sınıflarda yüz yüze eğitim başladı. Koronavirüs risk haritasında, yüksek riskli iller arasında yer alan Kırıkkale´de yeni tip koronavirüs salgını nedeniyle okullarından ayrı kalan öğrenciler, arkadaşlarıyla buluşmanın heyecanını yaşadı.

Kırıkkale Üniversitesi’nden dini musiki konseri Kırıkkale Üniversitesi’nden dini musiki konseri

 

TINAZ İLKÖĞRETİM OKULUNDA TÖREN DÜZENLENDİ

Yüz yüze eğitim öncesinde okullar dezenfekte edildi, sınıflarda düzenlemeler yapıldı. Ortak alanlardaki panolara salgına karşı bilgilendirici broşürler asıldı, sınıfların yanı sıra bahçe ve koridorlar gibi okullardaki diğer alanlara da sosyal mesafenin korunmasını hatırlatan etiketler konuldu. Yüz yüze eğitimin başladığı Tınaz İlköğretim Okulunda tören düzenlendi.

 

MESAFEMİZE DİKKAT EDİYORUZ

İlk ders zilini çalan İl Milli Eğitim Müdürü Yusuf Tüfekçi, öğrenci ve öğretmenlerimizi tekrar sınıflarında görmekten mutlu olduğunu, maske, mesafe ve temizlik tedbirlerine uyulmasının önemini tekraren ifade etti. İlk günün, güzel bir gün olduğuna değinen Müdür Tüfekçi, “Hem sınıf içerisinde hem dışarıda sizlerden bir ricamız var. Maskelerimizi sağlam bir şekilde, asla açmayacak şekilde tutuyoruz. Mesafemize dikkat ediyoruz” dedi. Haber: Ersin Atasayar