Cahit Baba başkanlığında kurulan Tüm Sanatçılar Eğitim Kültür ve Dayanışma Derneği Kırıkkale Şube Başkanlığı görevine Ahmet Ulusoy atandı. Göreve gelir gelmez kolları sıvayan Başkan Ulusoy, Kırıkkale ve ilçelerinde konser düzenleyeceklerinin sözünü verdi.

KIRIKKALE´DE ÇALIŞMALAR BAŞLADI

Cahit Baba Başkanlığında kurulan Tüm Sanatçılar Eğitim Kültür ve Dayanışma Derneği günden güne büyüyor. İçanadolu Bölge Sorumlusu Alpaslan Aydın´ın atanmasının ardından Kırıkkale´de de kısa süre de teşkilatlandırılma çalışmaları başladı. İlk olarak Kırıkkale İl Başkanlığı görevine Ahmet Ulusoy, Çelebi Merkez İlçe Başkanlığı görevine ise Davut Akyıldız atandı.

Yapay zekadan Kırıkkale için deprem uyarısı! Yapay zekadan Kırıkkale için deprem uyarısı!

BAŞKAN ERDEMİR´DEN YER SÖZÜ

Kırıkkale İl Başkanı Ahmet Ulusoy, Çelebi Merkez İlçe Başkanı Davut Akyıldız ve İçanadolu Bölge Sorumlusu Alpaslan Aydın çalışmalar kapsamında ilk olarak Çelebi Belediye Başkanı Yaşar Erdemir´i ziyaret ettiler. Ziyarette birlik ve beraberlik mesajları verildi. Başkan Erdemir her zaman destek olacaklarını söyleyerek, Çelebi İlçe Merkez Başkanlığı için yer temininde bulunacaklarının da sözünü verdi.

BİRLİK VE BERABERLİK İÇERİSİNDE OLACAĞIZ

İlk olarak Çelebi ilçesinde festival düzenleyerek birlik ve beraberliklerini pekiştireceklerini dile getiren İl Başkanı Ahmet Ulusoy, “Bizler sanatla uğraşan ve uğraşmak isteyen tüm arkadaşlarımızın haklarını korumak ve bir arada toplanmalarını sağlamak amacıyla kurulduk. Özveriyle çalışarak Kırıkkale´de ki sanatçı ve şair arkadaşlarımıza tam anlamıyla destek olacağız. Görevimizin zor olduğunun bilincindeyiz, ama bunun üstesinden hep birlikte geleceğimize inanıyorum' dedi.

ÇALIŞMALARIMIZ DEVAM EDECEK

Kırıkkale´nin diğer ilçelerinde de en kısa sürede teşkilatlandırma çalışmalarını tamamlayacaklarını ifade eden Başkan Ulusoy, teşkilatlandırılma çalışmalarının tamamlanmasının ardından ilimizde sazlar ve sözlerin de hiçbir zaman susmayacağını söyledi. Haber: Kenan Kuzucu