KIRIKKALE BİZİM SEVDAMIZDIR

Muhafazakar Yükseliş Partisi (MYP) Kırıkkale İl Başkanı İmdat Topkaya, Merkez İlçe Başkanı Yakup İnci ve İl Sekreteri Mustafa İnci gazetemizi ziyaret etti. Türkiye genelinde teşkilatlanma çalışmasını tamamlayan Muhafazakar Yükseliş Partisi, gelecek dönemde yapılacak olan seçim kapsamında çalışmalarını sürdürüyor. 

 

KIRIKKALE´Yİ DAHA İLERİ TAŞIYACAĞIZ

‘Kırıkkale bizim sevdamız, Kırıkkale bizim vatanımızdır´ diyen Topkaya, “Artık Kırıkkale´nin Türkiye genelinde en gelişmiş köy statüsü dışına çıkarmanın mücadelesini vermeliyiz. 43 ilin geçiş güzergahı olan Kırıkkale´nin sadece geçiş güzergahı değil de, burada sanayi alanında, tarım alanında ve bir çok alanda yatırımların olduğu şehir haline gelmesinin mücadelesini vereceğiz. Kırıkkale´nin seçilmişleri Kırıkkale´yi daha ileriye taşımak amacıyla da ellerinden geleni yapmalılardır ve Kırıkkale´yi içinde bulunduğu bu durumdan çıkarmalıdırlar”

Kırıkkale’de acılı anne 15 yaşındaki kızını arıyor Kırıkkale’de acılı anne 15 yaşındaki kızını arıyor

 

KIRIKKALE GERÇEK İL GÖRÜNÜMÜNE BÜRÜNMELİ

Kırıkkale merkez ilçe, Yahşihan ve Keskin´de teşkilatlarını kurduklarını dile getiren Topkaya, “Nasip olursa bundan sonraki seçimde bizlerde varız.  Türkiye genelinde diğer illere baktığımız zaman Kırıkkale gelişen bir il değil. Bunu söylemekten hiçbir zaman çekinmeyeceğim. Seçilecek olan başkanlarımıza ve belediye başkanlarımıza da bunları ileteceğiz.  Bundan sonra gerekirse milletvekillerine de gideceğiz Kırıkkale gelişmiş köy görüntüsünden çıkmalı. İlleri birbirine bağlayan, Türkiye´nin gözü bebeği olan bir il olduğu için sosyal ve kültürel alanda Kırıkkale´nin il sıfatını almasını istiyoruz” dedi. Haber: Emel Selci