Kırıkkale Büyük Anadoluspor Teknik Direktörü Harun Aydoslu, Kırıkkale şehrinin futbola aşık bir şehir olduğunu söyleyerek, ‘Doğru ve sabırlı oyun ile galibiyet serimiz devam edecek´ dedi.

ŞAMPİYONLUĞA KURULDUK

Kırıkkale’de Olimpik havuz tekrar kapandı Kırıkkale’de Olimpik havuz tekrar kapandı

Kırıkkale Büyük Anadoluspor Teknik Direktörü Harun Aydoslu, hafta sonu oynanan Eskişehir Anadolu Üniversitesi maçını değerlendirdi. Takımın genel durumu ile ilgili açıklamalarda bulunan Teknik Direktör Aydoslu, Kırıkkale Büyük Anadoluspor´un hedefe ve şampiyonluğa kurulan bir takım olduğunu dile getirdi.

LİDER GELDİK LİDER GİDECEĞİZ

“Biz lider geldik lider gitmek istiyoruz” diyen Aydoslu, “Rakibin ne yaptığı çok önemli değil. Biz her hafta çıktığımız maça şampiyonluk maçı gibi çıkıyoruz. 5. Hafta kendi sahamızda oynadığımız Eskişehir Anadolu Üniversitesi de iyi bir takımdı. Şampiyon olmak için var gücümüzle mücadele edeceğiz. Kırıkkale halkı bunu hak ediyor”

SERİMİZ DEVAM EDECEK

“Süper Lig´de oynamış bir takımın BAL Lig´inde oynaması bizleri üzüyor. Bende Kırıkkale´nin evladı olarak içime sindiremiyorum. Bizler insanların beklentilerini biliyoruz. Hayalimizde ki Kırıkkalespor´a en kısa sürede kavuşacağız. Haftayı Bay olarak geçireceğiz. Doğru oyun ve sabırlı oyun ile galibiyet serimize devam edeceğiz”

KIRIKKALE FURBOL´A AŞIK

Kırıkkale şehrinin futbola aşık bir şehir olduğunu ifade eden Aydoslu, “Ben transfer döneminde futbolcularımıza da bunu söyledim. Farklı yerlerde oynamış olabilirsiniz ama Kırıkkale halkı futbola aşık bir şehir dedim. Biz o tepkiyi verirsek arkamızdan şampiyonluğu getirebiliriz dedik. Taraftarlarımız sabırlı olsun. Hiçbir futbol kolay değildir. Allah´ın izni şampiyon olacağız” dedi. Haber: Kenan KUZUCU