BAŞKAN İMAMOĞLU

Kırıkkale İl Genel Meclisi Başkan Seçimi Yapacak Kırıkkale İl Genel Meclisi Başkan Seçimi Yapacak

İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanı Ekrem İmamoğlu, CHP Belediye Başkanları Çalıştayı için gittiği Kayseri dönüşü Kırıkkale´ye uğradı. Cumhuriyet ve Demokrasi Meydanı´nda partilileri ile bir araya gelen Başkan İmamoğlu burada kendilerini bekleyen partililerine seslendi. ‘Kırıkkale seninle gurur diye´ , ‘Başkan İmamoğlu´ gibi slogan atan partililer, ziyaretten duydukları memnuniyeti dile getirdiler.

 

KIRIKKALE´YE UĞRAMADAN GEÇMEK OLMAZ

Burada Kırıkkalelilere seslenen Başkan İmamoğlu, “Kayseri´de bir çalışmamız vardı. Genel Başkanımız ve 250 Belediye Başkanımız ile birlikte 2 gün özellikle bu yoğun krizin nasıl en hafif şekilde insanlarımızı etkilemesi için neler yapabiliriz bu konulara ağırlık verdiğimiz bir toplantı yaptık. Oradan yola çıkarken Yenimahalle Belediye Başkanımla beraber Kırıkkale´ye uğramadan geçmez olmaz dedik. Ankara´dan İstanbul´a hava yolu ile dönüş yapacağım. Kırıkkale´de sizleri hissetmek, sizlerle buluşmak sizlerin enerjisini alıp o enerji ile İstanbul´da çok daha güzel hizmetler yapmak için sizlerle bir aradayım. Çok mutluyum, çok gururluyum”

 

KIRIKKALE ‘MKE´ İLE ANILIRDI

‘Kırıkkaleli dostlarım´ diye sözlerine devam eden İmamoğlu, “Çocukluğumda ben Ankara´dan otobüsle Karadeniz´e dönerdik. Burası özellikle MKE ile anılırdı. Buradaki enerjilerin bu güzel tesiste var ettikleri kahramanca ürettikleri o ürünlerle konuşulurdu. Sizin bu şehirdeki mağduriyetinizi biliyorum. Kırıkkale´nin ve Türkiye´mizin sembolü 81 ilinin çok daha iyi şeylere layık olduğunu da biliyorum. Türkiye´mizin özellikle son dönemde ekonomide ne kadar fakirleştiğini de iyi biliyorum. Cebinizdeki paranızın önünde Türk yazan Türk lirasının ne yazık ki Dünya´nın en ucuzlaşan parası olduğunu da biliyorum.

 

ÜLKENİN SİYASİ BİR SORUNU VARDIR

Hepimizin ekonomiyle ilgili derin bir sorununun olduğunu dile getiren İmamoğlu, “Şuan da sorunun altında ekonomik veriler ya da bir kısım ekonomik değerler yok. Bu ülkenin şuanda düştüğü durumun tanımı net. Ülkenin siyasi bir sorunu vardır, ülkemizin bir siyasi sorunu vardır. Ne yazık ki bu siyasi sorun yönetememe sorunudur. Bu ülke iyi yönetilememektedir. Size şunu söyleyeyim ki Türkiye´mizin geleceğimize hazırlık yapan Millet İttifakı var. Gecesiyle gündüzüyle ülkemizin her sorununu çözmeye hazır bütün kadrolarıyla, genel başkanlarımızla, belediye başkanlarımızla Türkiye´nin bütün sorunlarını çözmeye hazırlanan Millet İttifakı var”

 

TÜRKİYE´NİN TAMAMINDA DEMOKRASİ DERSİ VERECEĞİZ

“Sizlere şunu söyleyeyim. Elbette İstanbul´a hizmet ediyoruz. Ankara´da Mahsur Başkanımız veya diğer illerdeki diğer belediye başkanlarımız şehirlerine hizmet ediyorlar. Biz aynı zamanda Türkiye´mizden sorumlu Belediye Başkanlarıyız. Aynı zamanda Coğrafyamızın her yerindeki sorunlarla ilgilenmekle yükümlüyüz. O manada bugün buradayız. Sizi hissediyoruz. Karın altında bu soğukta bizlerle beraber olmaya geldiniz. Bizimle kucaklaştınız. Ne mutlu bize. Çocuklarımız için gençlerimiz için daha güzel bir geleceği hep birlikte hazırlayacağız. Nasıl ki İstanbul´da halkımız bir demokrasi verdi şimdi önümüzdeki seçimde de Türkiye´nin tamamında demokrasi dersi vereceğiz”

 

LÜTFEN GERİ DURMAYIN

“84 milyon insanımızın kardeşçe bir arada bu ülkenin bir vatandaşı olduğu için her hakkını elde edebildiği, riyakatle işine gidebildiği adaletin önünde 84 milyon insanın önünde eşit sayıldığı süreci hep birlikte başaracağız. Kırıkkale´nin ve bütün coğrafyamızın bu güzel ülkemizin daha güzel günlere erişmesi için her birimizin sorumlulukla süreci takip etmesi en doğru kararı vermek içinde sürecin içerisinde olmak şarttır. Lütfen geri durmayın. Lütfen her anı her günü takip edin. Sadece siyasetle, siyasi kurumlarla bu iş olmaz. Ben son zaman diliminde en çok çocuklarımızdan ve gençlerimizden hem etkileniyorum, hem de öğreniyorum. 7´den 77´ye ülkemizin geleceğine çok güzel günlere kavuşturabilmemiz için sizlerin de hem sorumluluk alması hem de mücadelemizin bir parçası olması şarttır. Bu birliktelikle bu beraberlikle hep birlikte kazanabileceğimizden eminim. Aynen İstanbul´da söylediğimiz gibi ‘Her şey çok güzel olacak´ dedi.

 

İmamoğlu´nun Kırıkkale ziyaretinde CHP Kırıkkale Milletvekili Av. Ahmet Önal, CHP İl Başkanı Onur Yüksel Bozdağ, İYİ Parti İl Başkanı Bülent Şükrü Altınışık ve partililer hazır bulundu. Haber: Kenan Kuzucu