_ Her konuda Kırıkkale şehrini geriye götüren kısır çekişme şimdi de Kırıkkale Spor´a sıçradı. Taraftarlar, Bal ligindeki MKE Kırıkkale spor´u destekleyenler, 3´ncü  ligdeki TM Kırıkkale Spor´u destekleyenler olmak üzere ikiye ayrılmış durumda.Bu ayrışmanın tribünlerde  nasıl yankı bulacağı merak ediliyor.

_ Kırıkkale de, Muhafızlar, Daltonlar, 71´li Gençler,Tiryakiler ve Ankara Tayfası ismi altında 5 değişik taraftar gurubu bulunuyor.Her biri birbirinden bağımsız hareket ediyor.Muhafızlar,71´li Gençler ve Tiryakiler MKE Kırıkkale spor´un maçlarına gideceklerini açıkladılar. Daltonlar ve Ankara Tayfası ise TM Kırığkkalespor´u destekleyecek.

İşte yapay zekanın gözünden Kırıkkalegücü! İşte yapay zekanın gözünden Kırıkkalegücü!

_ Taraftarlar arasındaki ikiye bölünmüşlüğün, her iki takımın aleyhine olacağını, taraftarların böyle bir ayrıma neden gittiklerine bir türlü anlamadıklarına belirten bazı taraftarlar,” Ne yazık ki Kırıkkale yine bir kısır çekişmenin pençesine düştü. Siyasette , ticarette ve bir çok alanda birbirini paçasından çeken Kırıkkale insanı şimdi de spor da birbirine düştü. Bu durumdan her iki takım zarar görür. Zaten iki takımda küme düşmemek için oynuyor. Bu bölünmüşlük taraftar gücünü azaltır. Gurupların biran önce bu durumdan  vazgeçmeleri gerekiyor”dediler.