Öğrenciler, şehit ailesini ziyaret etti Öğrenciler, şehit ailesini ziyaret etti


Milliyetçi Hareket Partisi (MHP) Kırıkkale Milletvekili Adayı Halil Öztürk, seçim çalışmaları kapsamında cadde cadde, sokak sokak, kapı kapı gezerek partisine destek istiyor.

 

24 Haziran tarihide yapılacak olan 27. dönem milletvekilleri seçimlerinde MHP´den milletvekili adayı olan Halil Öztürk, Kırıkkale halkının MHP´li adaylarına her seçimde sahip çıktığını, yalnız bırakmadığını, 24 Haziran tarihinde yapılacak seçimde de sahip çıkacağını söyledi. 

YAPAMAYACAĞIMIZ SÖZÜ VERMİYORUZ

Seçim çalışmalarına tüm hızıyla devam eden MHP Kırıkkale Milletvekili Adayı Halil Öztürk´e vatandaşlar yoğun ilgi gösteriyor. Seçim startının verilmesi ile birlikte her gün halk ve esnaflar ile iç içe olan MHP´li adayı Öztürk, seçmenlere yapamayacakları hiçbir sözü vermiyor. Milletvekili seçilmeleri halinde kapılarının tüm Kırıkkale halkına her zaman açık olacağını söyleyen Öztürk, şu partili veya bu partili diye ayrım yapmadan hizmet vereceklerini belirtti.

HALKIMIZ BİZE SAHİP ÇIKACAKTIR

Kırıkkale halkının hem kendisine hem de MHP´li diğer adaylara verecekleri oylarla sahip çıkacaklarını belirten Öztürk, “ 24 Haziran tarihinde yapılacak 27. dönem milletvekili seçimlerinde Kırıkkale halkı partimizin 3 milletvekili adayından çoğunu milletvekili olarak seçerek sahip çıkacaklarına yürekten inanıyoruz. Şunu çok iyi biliyorum ki 24 Haziran tarihinde yapılacak seçimlerde halkımızın verecekleri oylarla hem beni hem de diğer arkadaşlarımızdan çoğumuzu milletvekili olarak Ankara´ya göndereceklerdir. Bizleri Ankara´ya temsilcileri olarak gönderdikleri taktirde nasıl milletvekilliği yapacağımızı herkes görecek”

 

HALKIMIZIN İÇİNDE OLACAĞIZ

“Şu anda olduğu gibi milletvekili seçildikten sonra hep halkımızın içinde olacağız” diyen Öztürk, “Acı ve mutlu günlerinde onlarla birlikte olacağız. Kırıkkale´ye gelmesi gereken tüm hizmetleri getirerek insanlarımızın yaşam standardını yükselteceğimize inanmaktayız. Bundan sonraki süreçte ülke yönetiminde yer alacağımızdan bizlerinde milletvekili olarak Ankara´ya gitmemiz halinde neler yapılacağını göstereceğiz”

 

GEREKLİ DESTEK VERİLECEK

24 Haziran tarihinde yapılacak olan seçimlerde Kırıkkale halkının Milliyetçi Hareket Partisi kadrolarına gerekli desteği vereceğinin de altını çizen Öztürk, “ Seçimlere 18 gün kaldı. Ben Kırıkkale halkının çok yüksek bir oy potansiyeli ile Milliyetçi Hareket Partimize gerekli desteği vereceğini düşünüyorum. Çünkü yapmış olduğumuz seçim çalışmalarında bunu açık ve net görebiliyoruz. 24 Haziran tarihinde Kırıkkale halkı bana ve arkadaşlarımıza vereceği oylar ile Ankara´ya temsilcileri olarak göndereceklerdir” dedi. Haber: Kenan KUZUCU