GÜNCEL 17.12.2017 19:43:54
Kırıkkale 2019´a hazır mısın?

Kırıkkale 2019´a hazır mısın?

AK Parti Genel Başkanvekili ve Başbakan Binali Yıldırım, 17 Ağustos Başpınar Spor Salonu´nda düzenlenen AK Parti İl Başkanlığı 6´ncı Olağan Kongresi´ne katılarak konuşma yaptı. Başbakan Binali Yıldırım, 'AK Parti ailesi olarak du

YENİ BİR DESTAN YAZMAYA VAR MISINIZ?'

Başbakan Yıldırım, AK Parti Kırıkkale 6. Olağan İl Kongresi öncesinde Başpınar Kapalı Spor Salonu önünde kendisini bekleyen vatandaşları selamladı. Vatandaşlara otobüsten hitap eden Yıldırım, Kırıkkale´nin kendisini coşkuyla karşıladığını söyledi. Kente, partisinin Kırıkkale 6. Olağan İl Kongresi için geldiğini dile getiren Yıldırım´ın, 'Kırıkkale 2019´a hazır mısın? Yeni bir destan yazmaya var mısınız?' demesi üzerine alandaki vatandaşlar 'evet' karşılığını verdi.

 

ANADOLUYU KARIŞ KARIŞ GEZİYORUZ

Yıldırım, Kırıkkale´ye gelmeden önce Çankırı´da vatandaşlarla bir araya geldiğini hatırlatarak, sözlerini şöyle sürdürdü: 'Onlarla gelecek Türkiye´nin heyecanını hep birlikte yaşadık. Aynı zamanda Cumhurbaşkanımız Karaman´da, şu anda vatandaşlarımızla beraber. AK Parti ailesi olarak durmuyoruz, yorulmuyoruz, Anadolu´nun her köşesini karış karış geziyoruz. Vatandaşımızla buluşuyoruz, hasret gideriyoruz, hasbihal ediyoruz ve geleceğin güzel günlerini hep birlikte karşılıyoruz.' 

 

Bu sırada alandaki vatandaşların 'Dik dur eğilme, Kırıkkale seninle' sloganı üzerine Yıldırım, 'Hiç merak etmeyin, biz sadece rükuda Rabbimizin önünde eğiliriz. Başka hiçbir güç bizi eğemez.' dedi. Yıldırım, alandaki vatandaşların 'taşeron işçilere kadro' talebi üzerine, 'Kadro işi tamam.' karşılığını verdi. Alanda, Türk bayrağının yanı sıra Cumhurbaşkanı ve AK Parti Genel Başkanı Recep Tayyip Erdoğan ile AK Parti Genel Başkanvekili ve Başbakan Yıldırım´ın posterleri yer aldı.

 

KIRIKKALE 2019´A HAZIR

Kongreye katılan Gençlik ve Spor Bakanı Osman Aşkın Bak, Başbakan Yıldırım´ın da katıldığı, 17 Ağustos Başpınar Spor Salonu´nda düzenlenen AK Parti İl Başkanlığı 6´ncı Olağan Kongresi´nde, karşılaştığı coşkulu kalabalıkta Kırıkkale´nin 2019 seçimlerine hazır olduğunu gördüğünü söyledi.  Kongrelerin, teşkilatların bayramları olduğuna işaret eden Bakan Bak, şunları kaydetti:

'Teşkilatımız güçlü bir şekilde 2019´a yürüyor. Cumhurbaşkanımız Recep Tayyip Erdoğan, Başbakanımız Binali Yıldırım ile AK Parti teşkilatları olarak emin adımlarla 2019´a yürüyoruz. Bu yürüyüş bize gurur veriyor”dedi.Ayrıca Kırıkkale´ye yeni bir spor salonu yapılacağının müjdesini verdi.

 

Bakan Bak “Gençlik kolları, kadın kolları, ana kademe ile kapı kapı dolaşarak icraatlarımızı anlatacağız. Bu millete hizmet etmeye devam edeceğiz. Üzerimize saldırıyorlar. Tek yürek, birlikte olmalıyız. Tasalanma yiğidim, zaman bizden yanadır. Türkiye bizden yanadır, biz de Kudüs ile beraberiz. Sonuna kadar Recep Tayyip Erdoğan ile beraberiz' diye konuştu.

 

LİDER ÜLKE TÜRKİYE

Kongreye tek liste halinde giren Nuh Dağdelen delegelerin güven oyunu alarak AK Parti Kırıkkale İl Başkanlığı görevine seçildi. Kongrede bir konuşma yapan İl Başkanı Dağdelen, “Kongremiz hayırlara vesile olsun. Bu zamana kadar görev yapan herkese teşekkür ediyorum. AK Parti´nin kaderi milletin kaderidir. 2002 de ki kuruluş ruhunu burada hissedebiliyorum. Hedeflerine emin adımlarla yürüyen bir Türkiye var. Vazifemizin vebali ağır. Halka hizmetin hakka hizmet olduğunu asla unutmayacağız. Yük olan değil yükü omuzlayan olacağız. Bu dava dünya beşten büyüktür diyen Erdoğan´ın davasıdır . Lider ülke Türkiye hedefimiz var” dedi.

 

İŞTE YÖNETİM

AK Parti İl Yönetim Kurulu şu üyelerden oluştu. İl Başkanı Nuh Dağdelen, Yönetim: Savaş Geyik, Adnan Duman, Buse Altunbaş, Yakup Yılmazer, Hüseyin Karabıyık, Hüseyin Akçelik, Kadir Çelebi, Arap Ali Cengiz, Kudret Sayın, Şahin Polat, Alper Satılmış, Ülker Köksal, Tuncay Akgül, Pevril Altın, Nebahat Erkök, Ercan Şeker, Gökhan Önal, Lütfü Sakallı, Gamze Kıratlı, Yunus Pehlivanlı, Şeref İçli, Halil İbrahim Çetinkaya, Nursen Cankut, Alper Özgü, Işık Yılmaz, Fahri Yöndemli, Gökhan İncel, Rahmi Canberk Yıldırım, Pınar Yıkılmaz. İl Disiplin Kurulu Üyeleri ise Ahmet Yücedağ, Erdal Bakır, Engin Pehlivanlı, Veli Özev, Adem Karapınar oldu. Üst kurul delegeleri ise Nuh Dağdelen, Mehmet Saygılı, Haydar Bozdemir, Esma Ünal, Emre Altunçanak oldu.

 


Diğer Haberler

29.03.2024

28.03.2024

27.03.2024

26.03.2024

25.03.2024

23.03.2024

22.03.2024

21.03.2024

20.03.2024

19.03.2024

18.03.2024

16.03.2024