ÇIĞ GİBİ BÜYÜYOR

İl Başkanı olduğu dönemde teşkilat olarak Kırıkkale´de ilki gerçekleştiren ve AK Parti´nin 3 Milletvekili çıkarmasında başrolü oynayan Mehmet Demir´e adaylık döneminde destekler çığ gibi büyüyor. Birçok sivil toplum kuruluşunun yanında Kırıkkale´nin tanınmış simaları da Demir´e desteklerini birer birer açıklıyor.

 

HİZMET EDECEK

Geçtiğimiz gün Demir´in bürosuna ziyaret gerçekleştiren Kırıkkale eski Milletvekili Turan Kıratlı, 1 Kasım´da yapılacak olan seçimlerde aday olan Demir´e hayırlı olsun ziyaretinde bulundu. Demir´in, Kırıkkale´ye hizmet edilmesi konusunda büyük bir pay sahibi olduğunu söyleyen Kıratlı, yapılacak olan seçimlerde Demir´in yanında olduğunu söyledi.

 

BÜYÜK PAYA SAHİP

Kırıkkale İl Genel Meclis Başkanı Hüseyin Ceylan oldu Kırıkkale İl Genel Meclis Başkanı Hüseyin Ceylan oldu

Kıratlı ile birlikte Demir´e hayırlı olsun ziyaretinde bulunan Aday Adayı Regaip Kurtoğlu, Demir´in il başkanlığı yaptığı dönemde teşkilatlanma konusunda çok iyi işler yaptığını ve Kırıkkale´de bir ilki gerçekleştirerek 3 milletvekilini meclise gönderilmesinde en büyük paya sahip olduğunu söyledi. Demir ise, Kıratlı ve Kurtoğlu´na desteklerinden dolayı teşekkür etti.