Yahşihan Belediyesi’nde yol çalışmaları sürüyor Yahşihan Belediyesi’nde yol çalışmaları sürüyor


Keskin Belediye Başkanı Dede Yıldırım, 2 Haziran 2019 Yerel Seçimleri öncesinde seçim beyannamesinde ki verdiği sözleri tek tek yerine getirmeye başladı.

 

BÜTÜN MESAİSİNİ KESKİN´E HARCIYOR

Belediye Başkanı Yıldırım, seçim de verdiği vaatleri bir bir yerine getiriyor. Başkanlığa seçildi günden bu yana gecesine gündüzüne katarak bütün mesaisini Keskin için harcayan Keskin Belediye Başkanı Dede Yıldırım ve ekibi yaklaşık 3 ayda yaptığı olumlu hamlelerle göz dolduruyor. Yıldırım, Cumhurbaşkanı Recep Tayip Erdoğan´ın talimatı üzerine Keskin´de Doğalgaz, İş Makinaları, Güneş Enerjisi Paneli, Millet Bahçesi ve Kültür Parkı için çalışmalarına devam ediyor.

 

İÇME SUYU SORUNU ÇÖZÜLÜYOR

Başkan Yıldırım gazetemize yaptığı açıklamada; “Cumhurbaşkanımız Recep Tayyip Erdoğan´ın talimatı ile ilçemizin eksiklikleri konusunda ilgilenilmesini söyleyerek en büyük sorunumuz olan İçme Suyu Şebekemizde sıklıkla meydana gelen arızadan dolayı kalıcı çözüm üretilmesi için İller Bankası aracılığı ile 'Düktil' boru getirilmiştir. Aynı zamanda Doğalgaz, İş Makinaları, Güneş Enerjisi Paneli, Millet Bahçesi ve Kültür Parkı için çalışmalarımız devam ediyor”

 

TEŞEKKÜRLER

“Bu süre zarfı içerisinde gece gündüz demeden sorunlarımızda hep yanımızda olan yardımlarını esirgemeyen Kırıkkale Valimiz Sayın Yunus Sezer´e, Kırıkkale Belediye Başkanı Sayın Mehmet Saygılı´ya, Çevre ve Şehircilik Bakanımız Sayın Murat Kurum´a, Enerji ve Tabi Kaynaklar Bakanımız Sayın Fatih Dönmez´e, Kırıkkale Milletvekilimiz Sayın Ramazan Can´a, İl Başkanımız Sayın Nuh Dağdelen´e şahsım, belediyem ve ülkem adına teşekkür eder, şükranlarımı sunarım” dedi. Haber: Emel Selci