ROBOT YARIŞMASINDA  İKİNCİ OLDULAR

Keskin Cumhuriyet Ortaokulu´nda eğitim gören  öğrencilerden oluşan Cumhuriyet Robotik takımı 'KECUROBOTİK' Çankaya Üniversitesinde düzenlenen 34  özel ve devlet okulu  arasında yapılan robot yarışmasında  ikinci oldular. Yarışmayı kazanan takım 9-10 Mart Fuar İzmir´de düzenlenecek Bilim Kahramanları Buluşuyor/FİRST  LEGO League 15. Ulusal Turnuva´sına bölgeden katılacak 4 okuldan biri oldu.

 

Kırıkkale’de okuma kültürünü geliştirici projeler üretiliyor Kırıkkale’de okuma kültürünü geliştirici projeler üretiliyor

VALİ SEZER ÇOCUKLARI TEBRİK ETTİ

Öğrencilerin robotik ve kodlama alanındaki bu başarısında TANAP Çevresel ve Yatırım Programları kapsamında yapmış olduğu mali destek büyüktür. Öğrencilerin bu eğitimi alması için gerekli donanımları almasına vesile oldu. Öğrencilerin bu başarısı idareciler tarafından destek gördü. Vali Yunus Sezer öğrencileri ve okul idarecileri makamında kabul ederek  çocukları tebrik etti. İlçe Kaymakamı Muammer Köken´de öğrencileri makamında kabul edip onlara her zaman destek olacakları sözünü verdiler.