SU VE YEM BIRAKTILAR

Koronavirüsle mücadele döneminin ilk gününden itibaren ilçede sokağa çıkma kısıtlaması bulunan vatandaşların ihtiyaçlarını özenle karşılayan Keskin ilçe Gençlik Merkezi ekipleri son yaptıkları uygulama ile yine ilçe sakinlerini takdirini kazandı. Bugünlerde yem ve su bulma sıkıntısı yaşayan sokak hayvanlarını unutmayan ilçe gençlik merkezi ekipleri çeşitli yerlerden temin ettikleri yemleri sokak hayvanlarının sıkça bulunduğu alanlara bıraktı.

YILDIRIM VE BULUT´TAN DESTEK

8 Mart Dünya Kadınlar gününde kadınlara hangi hediyeler alınır? 8 Mart Dünya Kadınlar gününde kadınlara hangi hediyeler alınır?

Gençlik Merkezi ekiplerini gerçekleştirdikleri etkinlikte yalnız bırakmayan Keskin Belediye Başkanı Dedi Yıldırım ve Ak parti İlçe Başkanı Halim Bulut onlarla birlikte sokak hayvanları için yem ve su bıraktı. Gençleri tebrik eden Belediye Başkanı Yıldırım “Sokak hayvanlarının birer canlı olduğunu hiçbir zaman aklımızdan çıkarmamalıyız. Gençlerimizi bu örnek çalışmasından dolayı tebrik ediyor, bu konuda her zaman yanlarında olduğumuzun bilinmesini istiyoruz” dedi.