ÖRNEK ÇALIŞMA

Sergi açılışına Rektör Prof. Dr. Ersan Aslan, Rektör Yardımcısı Prof. Dr. Mehmet Başalan, Keskin MYO Müdürü Prof. Dr. Erman Yükseltürk, öğrenciler, akademik ve idari personeller katıldı. Serginin açılışını öğrencilerle yapan Rektör Prof. Dr. Ersan Aslan, “Keskin MYO öğrencilerimizin hocalarından aldıkları teorik eğitimi, pratik olarak uygulayıp el emeği göz nuru eserlere çevirmesi, bilginin hayata geçirilmesi adına örnek bir çalışmadır.  Keskin Meslek Yüksekokulumuz,  daha önce yaptığı örnek çalışmalarla Keskin İlçemizdeki bazı anaokullarında ve ilkokullardaki çocuklarımıza renkli etkinliklerle bu gibi güzel eserlerini sunup, hediye ettiler”

 

KÖY OKULLARINI ZİYARET EDECEĞİZ

Öğrenciler, Kırıkkale’yi Yunanistan’da tanıttı Öğrenciler, Kırıkkale’yi Yunanistan’da tanıttı

“Hocalarımızın ve öğrencilerimizin,  o çocukların yüreklerine sevgi ile dokunmaları Üniversitemiz ve Keskin MYO adına maddi ve manevi olarak önemlidir. İyi bir planlamayla yılsonuna kadar Keskin ilçemizdeki bütün köy okullarını ve ardından ilimizdeki diğer köy okullarını  ziyaret ederek, oralarda da çocuklarımızla buluşup keyifli etkinlikler yapabileceğimize inanıyorum” dedi.

 

ASLAN ESERLER HAKKINDA BİLGİ ALDI

Sergide öğrenciler yapmış olduğu müzik aletleri, üç boyutlu kitaplar, farklı oyuncaklar ve bebekler ile resim çalışmaları ziyaretçilerin beğenisine sunuldu. Sergiyi katılımcılarla birlikte gezen Rektör Aslan, öğrencilerden eserleri hakkında bilgi aldı, hocalar ve öğrenciler ile toplu fotoğraf çektirdi. Haber: Kenan Kuzucu