Keskin için çalışmaya hazırız

 

Milliyetçi Hareket Partisi (MHP) Keskin İlçe Başkanı Zafer Çakmaklı ve yönetimi Genel Başkan Dr. Devlet Bahçeli´yi makamında ziyaret ettiler.

Trafik kazası anında ilk yardım nasıl olmalıdır? Trafik kazası anında ilk yardım nasıl olmalıdır?

 

TÜRKEŞ KABRİ BAŞINDA ZİYARET EDİLDİ

Keskin İlçe Başkanı Çakmaklı,  Keskin Belediye Meclis Üyeleri, Keskin İl genel meclis üyesi ve teşkilat mensupları Merhum Alpaslan Türkeş´in kabri başında ziyaret ettiler. Daha sonra Genel Başkan Dr. Devlet Bahçeli´yi ziyaret eden Çakmaklı ve yönetimi Genel Başkan Yardımcısı Semih Yalçın ve Kırıkkale Milletvekili Halil Öztürk ile de bir süre görüştüler.

 

ELİMİZDEN GELENİ YAPACAĞIZ

Keskin için çeşitli ziyaretlerde bulunan MHP Keskin ilçe teşkilatı Keskin için her zaman çalışmaya hazır olduklarını ve belediye, il genel üyesi ile keskin için ellerinden geleni yaptıkları ifade ettiler. Ziyaretlerin ardından açıklama yapan Çakmaklı, sadece seçim zamanı değil Keskin için 24 saat çalışmalar yaptıklarını belirterek, “Genel Başkan Yardımcımız Milletvekilim ve Genel Başkanımız Sayın Dr. Devlet Bahçeli Beye yapılan çalışmalar hakkında bilgi verdik. İlçemiz ve köylerimiz için taleplerimizi ilettik. İlgilerinden dolayı teşekkür ediyorum' diye konuştu. Haber: Emel Selci